Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

ahojte baby vidim ze to tu je vesele :) jolene prosimta nechudni len si ublizis zamy sli sa nad sebou kym sa este da teda ak sa este da...a jes velmi malicko a to kazdy den tak malo jes?
baby ja dnes:ovsena kasicka,kuracie masko s mrkvou kasa a salatikk,vecera to iste :) mnamka :)
annika uz ti je dobre?
marijam takze oslavujes?to je super mozem sa pridat? :) :)
maoam aj ja chcem mat zas 53kil :) mam tiez 165cm a na tu vysku je to akurat clovek neni moc chudy ale ani tlsty proste pekne zenske tvary a ne trciace kosti :)
papricka aka bola nstierka? :)

Annika1987

fuj, Jolene, chod prec, anorekticka, bleee... neotravuj nam to tu svojou chorobou
mam 159 cm a pred casom som vazila kvoli problemom 43 kg, trcali mi kosti tak, ze moji najblizsi sa o mna zacali bat...
tak som vcera dobrala antibiotika a snad nebudem mat buduci tyzden vela sluzobiek a podari sa mi ist cvicit :)
zdrava strava samozrejmost :) snad o par dni napisem, ze to prinasa uspech :)

marijam

No veď jasné...Ja si nikoho nezastávam...ale ani Ja a ani Ty s tým nič nenarobíme ;-) Ak má to už je jej problém nie náš..

marijam

Ahoj dievčatá :-) Ja som akurát dojedla strapačky s kapustou..a to poriadnu porciu:-) Fajnô...teraz utekám na prechádzku..vonku krásne sneží celý deň tak sa treba ísť prevetrať kúsek :-)
Nehádajte sa tu dievčatá...je to každého osobná vec koľko chce schudnúť..aj keď myslím, že jolene má dobrú postavu..nuž ale keď chce chudnúť my jej v tom brániť nemôžme....

Maoam

ale vidite aj v susednej teme, 'Kto bude chudnut so mnou', kde som presviedcana, ze 48kg na 165cm je akurat a 51kg je na tuto vysku uz vela.

Maoam

Jolene, ja meriam tolko isto co ty, 165cm a mam 56-57kg, to by si povedala, ze som obezna, ze?
Chcem ist na 53kg, to bude tak fajn.
Moja kamoska ma 160cm a 48kg a vyzera ako nitka. Nechapem, ako si mohla vyzerat so 48kg normalne na tuto vysku, neverim. Mozno mas take sebavnimanie, ale miery by napovedali viac. Stavim sa, ze si ako palicka.

Jolene

Nemám 47 kg! Mám 51..a chcela by som tak 48...myslím že som pri svojej nízkej výške vyzerala akurát keď som tolko mala...a bola som zvyknutá menej jesť..a vobec to nieje o samom jogurte a jablku dnes som mala
R- ovocný šalát
O- zeleninový kus-kus
V- hustá krémová polievka
A ešte si určite niečo dám:)