Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

annika ja vino nelubim :(
marijam ja som mala vysmazany karfiol na obed i veceru a rano ovsenu kasu ale syr vysmazany az tak nem
usim ale obed si mla dobry :) a co kolacu si odollala?
papricka tej natierky z kvasnic sa bat nemusis je naozaj dobra a zdrava :) zajtra dam recept.i ja som dnes mala pohyb ale sladke som nemala.prajem . vam pekny vecer

papricka29

akoze uznam ked som pod mega stresom som rada ze dam do seba jeden ten cerealny chlebik, ale byt na tom par mesiacov v kuse si neviem predstavit :D

ja tomu hovorim,ze si treba davat pozor tak tri hodinky pred spanim :D ..lebo ja chodim skoro rano spat, cize od vecera dajme tomu 16tej nepapat by som nedala teda:D

marijam

Veď áno..ja aj jem čo mi chutí :-D Len v menších porciách, a hlavne večer si už treba dávať pozor..:-)

papricka29

marijam treba odolat :D to je zaklad, syry moc nemusim,ale taky vyprazany eidam by som si tiez dala, mhm :D ..... ja uz len pomaranc, cajik, a to je asi vsetko na dnes, ak ma chyti hlad asi zmiesam vlocky s tvarohom ... uvidim :)

a ja neviem, kto vie co je zdrave ? :) ved zaklad je zmensit porciu a nie vynechat to co nam chuti, to je zbytocne trapenie, a neviem o com by bol zivot nemat pozitok z jedla :) podla mna je dolezite papat co nam chuti :)

papricka29

tak sloniatenko daj aj tu z drozdia, i ked sa trocha obavam ale skusim ju :) noo a masko kuracie na vysej panvici alebo v hrnci, najprv cibulku na troske oliv. oleja osmazit, potom masko pridat, chvilu podusit, pridat trosku soli, a potom pol litra vody zaliat, a koreniny podla chuti, ja som robila na formu paprikas(alebo perklet?), proste sa predava taka pasta a ta to vlastne ochutila :)
no aj u mna dneska sladke bolo, ale behala som ,ale kosa je a riadna,a proti vetru sa veru zle bezi :D takze len 20 min , ale zajtra by som chcela viac uz :)

marijam

Ahoj dievčatá tak ako?? My sme dobre pooslavovali :-) Priznám sa sladkého bolo..Dnes som si navarila nie najzdravšie ale fajné jedlo..mala som mäsko v placke k tomu šalát z kapusty...a polievku slepačiu :-) Na obed som sa fajne najedla...ale večer už len tá polievočka...:-)Ešte som koláčik jablkový upiekla...no neviem neviem ťažko sa mi bude odolávať..:-)
Mama nám s priateľom ešte poslala vyprážaný syr..čo ja som na syry..och zbožňujem ich...Lenže už je dosť neskoro vyprážaný syr si určite nedám...už sa vidím ako mi budú slinky tiecť keď sa tu bude večer pri mne s radosťou hostiť :-D Ja ostanem pri tej polievočke :-P

Annika1987

sloniatenko, nejaku natierku z drozdia poznam aj ja, len neviem recept. Takze ak ta mozem poprosit, tak daj nam sem ten tvoj :). Diky :)
A ano, uz je mi dobre, aj ked vcera vecer som bola na ochutnavke vina a teraz je mi trochu blbo... :))

sloniatenko

papricka som rada ze ti chutila :) mam i super recept na natierku z drozdia ak by ste mali zaujem :) a ake kuracie budes robit? :)
jolene neurazaj sa chceli sme len pomoct aby si nedopadla zle ale prosimta nechdni a papaj viac lebo takto to dlho nezvladnes.
aky bol vas den?moj fajn a nic sladke ani tucne :)
dobru nocku a cau zajtra :)
uz sa tesim jak nabehnem do obchodov ked schudnem aspon 10kil :) :) konecnesi zas budem moct kupovat pekne veci :) :) je nieco naco sa tesite po schudnuti?samozrejme okrem lepsieho zdravia a kondicky a celkoveho pocitu.hm?pa zatial.

Jolene

Dobre prepáčte baby že som vás tu otravovala...končím a držím vám palce aby ste dosiahli váhu ktorú chcete:)

papricka29

sloniatenko vyborna :) .... no ja som mala na ranajky chlebik so spominanou natierkou, desiata salatik, obed rajcinova polievka, a zemiakove placky asi 3alebo 4 kusy, ale take male nie tie cez celu panvicu :)
no a este si dam salatik, ...bola som si zabehat ale hnusne je vonku mno, viac ako 20 min som nevydrzala s vietrom do tvare :/
aa zajtra bude kuracie masko :)
jaaaj baby dufam, ze sa mi podari schudnut a ked nie tak aspon spevnit postavu, lebo v lete som sa uz aj v kratasoch hambila :/ :X