Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Dobre ránko baby :-) Tak čo máte dnes v pláne?? Ja o 10 valím s tatom na bežky...dúfam, že mi nebude tak zima ako včera:-/ Čo idete variť? Dajte nejaký typ..
Sloniatenko na ten chlebík si mala asi hroznú chuť keď si neodolala..Nevadí Veď dnes je nový deň...a nakúpila si si samé zdravé veci...dnes si namiesto chleba daj mrkvu alebo paradajku :-)
Krásny dník vám želám..

sloniatenko

ahoj oblinka vitaj tu u nas :) tak baby ja dnes nanic a teraz bol chleba a syr a maslo..ale bola som si nakupit same zdrave dobroty :) aj pseno som kupila tak som zvedava ci mi bude chutit ale uz neviem jak ho varit.a mam zeleninku ovocie jogurty biele tvarih atd.. :) dobru nocku kocky :)

marijam

jasné len sleduj čo baby jedia večer, na obed...vlastne počas celého dňa...nič Ti to nedá sa opýtať...;-)

marijam

Ten cottage sa dá dochutiť...ja si do toho krájam papriku, paradajku, uhorku...Na večeru si kľudne daj aj nejaké vajíčka k tomu zas zeleninu...

Oblinka

No občas si dám mrkvu :P Toho cottage sa bojím, že mi to nebude chutiť, ale teda asi to fakt vyskúšam.. :) A zeleninu si akú nakrájaš?
No, ja som si povedala, že to je len cukor a umeliny..Takže úplne z ďaleka sa im vyhýbam. Myslím, že vôbec ich nejem..:)
A mám 16 :)

marijam

ooo No to Ti gratulujem :-) Ale na večeru iba čaj nieje moc dobré podľa mňa...skús nejakú zeleninu zaradiť do jedálnička..trebárs aj večer..mňa tu baby inšpirovali na cottage cheese (či jak sa to píše)..ja si do toho nakrájam zeleninu :-)
A sladkosti neješ?? Nelákajú Ťa?? :-) Koľko máš rokov?

Oblinka

No, snažím sa od 23. januára zatiaľ. A zhodila som 2 kilá, niekedy váha ukáže aj menej. :) Chválabohu. :P
Jedálniček mám..
Raňajky: Mlieko alebo nízkotučný jogurt s ovsenými vločkami + med + škorica.

Desiata: Grapefruit alebo vlašské oriešky s hrozienkami

Obed: Čo mama dá.

Olovrant: Ovocie alebo jogurt.

Večera: Zelený, čierny alebo bylinkový čaj.

Samozrejme medzi tým aspoň 3-4l čistej vody.

A teda snažím sa zjesť aj to, čo vidím tu, čo máte odskúšané. :) Dávate si dobre rady. :)

marijam

A už sa Ti niečo podarilo zhodiť?? Od kedy sa snažíš?? :-) Máš nejaký svoj jedálniček...či inšpiruješ sa tu dievčatami zatiaľ?? Držím palce samozrejme :-)