Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Helus

Baby ja si dnes urobim na veceru falosnu tresku z toho tvarohu.Olovrant este neviem,idem do mesta.Inac aj ja mam doma mrazenu brokolicu.Vzdy prva pomoc.Musim si aj ja dnes kupit nejaky tvrdy syr,nech mam na zeleninku.I treba mi dokupit zazvor.

marijam

Ja si na večeru urobím brokolicu zo syrom...mám síce mrazenú ale nevadí :-) Možno si aj vajíčko k tomu uvarím čo poviete?? :-)

marijam

Helus mne už tiež stojí na stole pol litra zázvoru heh..potom si urobím žihľavový...idem začať aj tento piť kvôli vlasom :-)
Annika ja som si ale do toho nedávala jablko to možno preto.. Osladila som to vlastne škoricovým cukrom :-)

sloniatenko

annika i taku skoricu mam doma :) :) helus sa tesis do prace ja by som vedela byt furt doma keby boli prachy :)
franzi no ahoj to uz si kolko schudla?
baby ja dnes:trochu toho psena potom zachvilocku kusok ananasu teraz jem obed dusena cuketa+zemiaky a potom si dam asi tvaroh a co donho??a vecera moze byt uparena brokolica a 2x platok syra 30% ?dakujem za odpoved :)

Annika1987

marijam, neviem, ci je to jablko velmi sladke, ale vysledok mi pride teda riadne sladky :D neviem si predstavit do toho este cukor sypat

Helus

Oblinka pekne vitam medzi nami.Sloniatenko,aj mne prvy krat to pseno nechutilo,spravila som ho huste,a lezalo mi v bruchu.Ale druhy krat uz bolo dobre,a daj si tam jablko,alebo mozes aj banan,a uvidis,ake bude mnam.Ta skorica je tam treba ,mne to tiez s nou chuti.A mozes aj lyzicku medu.Treba vyskusat,aj ine varianty.Baby dnes som uz ukoncila PN,zajtra nastupujem do prace,konecne.Bude aj viacej pohybu.Teraz som dopila kavu,a uz popijam zeleny cajik.Inac som zavisla na cajoch.Postavim vodu varit,a hned vytahujem 1 pohar,a 2 salky na caj.jeden vzdy zeleny,a druhy nejaky bylinkovy.Inac ja si davam do kavy trochu smotany,predtym som si davala trochu mlieka ale vzdy mi bolo tazko z nej,potom mi znama poradila,nech skusim smotanu.Ja som hned argumentovala,ved je kaloricka,ze to je lepsie stravitelne,ako mlieko,a mala pravdu.Ziadny pocit nafuknutia sa uz nekona.Alebo si aj zvyknem do kavy dat ZAJIC suseny napoj.Baby drzte sa a pekny den vam prajem.

marijam

Franci gratulujem :-) Pekne na koľko by si sa chcela dostať??
Annika to keď tam dávaš iba škoricu musíš mať asi hodne sladké jablko..inak by to asi ani mne nechutilo:-D

franci

Dobry den dievcate!
Vaha rano 65.4kg huraaa! Ranajky kava bez mlieka, ale s umelym sladidlom grahamova zemla, sunka a paprika. Desiata aktivia plus oriesky. Obed asi salat s morc. maskom a jogurtovy dresing a vecera este neviem. K tomu vela zazvoroveho caju a u mna aj vela kavy! A este som zabudla rano som bola hodinku a pol vonku na prechadzke so psom. To je moj sport! :-)))))

Annika1987

sloniatenko, cukrom nieeee :D cisto cista skorica, korenie "skorica", mleta, to kupis v sacku medzi koreninami :). mozno ti bude chutit. a co sa tyka mnozstva - tri kopcovite polievkove lyzice a zaliat to takmer dvojnasobnym mnozstvom mlieka