ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Aojte :)
Tak dosla som akurát z fitka:)
Behala som hodinu na pase:D
Taka som rada a hlavne vyčerpana.
Som aj hladna ale zase sa bojim že ked niečo zjem ta priberem.
Kupila som si grepfruit ten si dam na večer:)
Teraz ete nejaky ten olovrantik s buchtičkou a bude mi dobre:)
Aj ked niekedy ked tak dost casto jem zeleninu a tak cííítim sa taka plnšiaaa :/ oj
Dufam zee to je na dobrej ceste:)
sloniatenko, ja sa citim ovela lepsie, ked zijem takto zdravo. Vo stvrtok to bude tri tyzdne, co nejem sladkosti, dva razy do tyzdna chodim sportovat, pijem denne dost vela bylinkovych cajov a to, co jem, si strazim (kedy sacharidy, kedy bielkoviny...). A jem aj vyzivnejsie potraviny (grahamove pecivo, zelenina, ovocie atd.). A musim povedat, ze ma to nakoplo dost vela psychicky. Mam vacsiu chut do vsetkeho. Unavena nebyvam. Iba ked sa zabudnem a jem prilis malo... Ale ak niektory den jem prilis malo, tak na druhy den si davam zavazok, ze "dnes to nepokazim" a budem sa snazit napriek chudnutiu jest dostatocne vela.
danka dakujem za zhrnutie.ako ja viem tie sladkosti som dost znizila fakt ale asi by som si mala celkovo davat pozor troska na jedlo.cize skusim si od zajtra varit len caje rozne.jest rano sacharidy teda polysacharidy a na obed co?vecer bielkoviny a ske zivocisne ci rastlinne?a co mam jest na desiatu a olovrant? :(
sloniatenko no ako to ja robim, no jednoducho,, vzdy viem jeden den dopredu co budem jest. ranajky absolvujem doma, na desiatu som mala dnes jablko, na obed ten sala a na olovrant prave som dojedla knackenbrot s rajcinou a redkovkou. idem po robote cvicit a ked dojdem dam si tu tresku s rajcinou a mozno aj paprikou. potom umyjem dozy a naplnim na zajtra, nachystam si to do chladnicky a zasa zjem v robote. ja tiez uz nepocitam kalorie a tak, ale jem ku kazdemu jedlu nejaku zeleninu. zajtra si na desiatu zabalim jablko alebo domacu vyzivu, kde viem, ze nie je cukor. na obed budem mat zeleninovy salat s mozzarelkami, tak ako dnes na olovrat si dam acidko a kalerab a na veceru cottage. ked pozries na zlozenie- sacharidy doobeda.ja doranajkujem kuknem na hodinky a uz pocitam, ze kedy bude desiata. a mam taku robotu, ked mozem jest kedy chcem, ak teda nie su meetingy, ale tak to sa prisposobim. zo zaciatku som jedla este castejsie, co som bola furt hladna.
sloniatenko podla mna si urobila velky pokrok, ked si sa dokazala vzdat toho sladkeho a tak. neboj skus viac bielkovin a zeleniny a bude aj energia anebudu kila
franzi lenze ja urcite robim vela toho zle..delis si jedla podla zlozenia?alebo podla coho jes teraz ked chudnes?
Ja mam 40 rokov! Boze ako hrozne sa to pise! :-((( Po viacerych dietach uplne rozhadzany metabolizmus. Stoji ma to vela sebazapierania a namahy, ale ver mi treba vydrzat a vaha sa pohne. Sport je pre mna cudzie slovo a vzdy bolo. Nastasie mam psika a ten potrebuje vela behat, tak mam aspon dlhe predzadzky!
Dakujem za pekne privitanie! :-)))Prave som dopila kavicku a trosku lenosim! A rozmyslam co na veceru :-))
baby a este nieco vela z vas pise ze sa teraz ked sa lepsie stravujete citite lepsie a ze mate viac. energie no ale ja to nejak nepocitujem byvam dost unavena a neviem z coho a jedine v com citim rozdielje asi to ze ma netazi plny zaludok blbosti ako ze nejsom prejedena a ze mam aspon trocha lepsi pocit zo srba ze sa neprezieram slaneho a ani hlavne sladkeho ale inak sa lepsie necitim..asi je to bsetko nanic musim nieco robit moc. zle ale co?som stale nejak bez energie..
helus ide ti to super :) danka no mozno by sa tasko morno dalo jest zhruba kazde 3-4h ale ja som to uz skusala davno a je to narocne jak to stihas?a co by si mi radila teda jest a ake zmeny?zle jem?ano robim na zmeny.ale ked uz som zyfala ale ratat kj b s t uz nechcem to bolo pre mna hrozne..chudnem asi od 12.1 ake vysledky by ste za ten cas chceli videt vy?alebo ake boli vase vys.za taky cas ? franzi a ako jedavas a kolko mas rokov?ude ti to :)
Ahoj franzi...vítam Ťa medzi nami :-) Gratulujem Ti k úspechu :-) A držím palce k ďalším úspechom :-)