ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Baby ja ani orechy nemôžem :-( Jedávam len slnečnicové jadrá, a to aj tak sem tam...takže ja keby som si chcela napr. ovsené vločky dochutiť orechmi nemôžem..pritom ich tak milujem :-/ No čo už keď sú to silné alergény.
Skúsim ešte tú tekvicu :-)
KaQa ja pečivo nekupujem :D chlieb si doma pečiem sama..a doň pridávam slnečnicové semiačka, ľan, rascu..po vrchu posypem sezam :-) A kombinujem múku bielu a celozrnnú :-)
Sloniatenko ja jedávam len chlieb žiadne pečivo a to iba ráno ;-)
Inak aj ja pijem skoro stále iba čaje....jedine ráno čo vypijem nalačno pol litra teplej vody..potom už skoro vôbec..no musím to zmeniť...aspoň liter čistej vody musím denne vypiť :)
Dakujem za pochvalu kocky! :-))
Sloniatenko ja som zacala 2.1. s vahou 69kg a tri tyzdne sa mi nepodarilo dat dole ani gram, uz som bola zufala, ale pokracovala som dalej. A potom sa to nejako prelomilo, Hlavne si myslim, ze treba naozaj vsetko poctivo dodrziavat a ziadne cokoladky a tak.... ono je to tazke, ale treba len silnu pevnu volu. Baby dotoho! :-)) V lete budeme kocky!
marijam tak si sprav bez uhoriek,ked nemozes.Inac bola tu otazka na orechy,klasicke vlasske,doobeda jedavam pravidelne s tymi hrozienkami.Ine orechy vobec nie.A slnecnicu+ tekvicu tiez jedavam.Neviem ci ste mali niekto knihu od Macingovej NAJEDZTE SA DO STIHLOSTI.Je super.
helus dakujeme za recept :) cize polku zjes vtedy a polku vecer?ci cele na jedno jedenie? :) marijam ja odmalicka neznasam teply caj vzdy ho pijem vychladnuty a v lete i chladeny :) nevadi ak pijem lencaj?
oddnes som sa rozhidla pre seba zas daco naviac urobit:budem pit rozne zdrave caje(zelene cierne puerh roibos bylinkove..)a jest menej peciva a vecer sa budem snazit ho uplne vynechat.budem na veceru preferovat zeleninku a teda bielkovinku daaku :) chcem uz predsa schudnut aspin. kilo ! :( :(
Helus
ake su to tie orechy?...vlaške či ake??
tie olupane asinie nee? tie obsahuju veľa tuku ne?
marijam: slnečnicove jadierka milujem :) nahradzaju mi aj sladkosť :)
Oblinka: ten obed čo jedavaš čo ti mama da to je čo napriklad??? :)
Baby to cottage cheese s čim jedavate? aj medzi rohlik?či čiiste?je to aj ochutene???
-ake kupujete pečivo?aj tie žemličky s nejakým posypom?(slnečnica...)alebo cerealny fit rohlik?
-ako často jedavate pečivo za deň? a kedy asi?
Tak ja dneska zjedla na ranajky kašu potom na desiatu cerealny rohlik s maslim so šunkou a uhorka a paradajky:)
Na obed teraz som si dala polievočku.
Večer planujem si dat žlty kysli grepfruit :)
ááá ete že baby tyčinky slane? mozem si dat? kusok či ne? :D
Pekny den prajeeeem :))
Kyslé uhorky sa nedajú niečim nahradiť?? Asi nie čo? :-( Ja kyslé uhorky nemôžem..ani len v tom najmenšom množstve..hneď sa vyhádžem..všade kde sa dá...
Sloniatenko recept je tu-tvaroh,2 vajicka na tvrdo,3 kysle uhorky,nakrajana cibulka,vegeta,a kysla smotana.Original tam ma ist tatarska omacka,ale ja som si to prisposobila.A este 1-2 nastruhane mrkvy najemno.Ja nemaqm problem to zjest na olovrant a veceru.
Sloniatenko ja si nikdy nechladím čaj ...myslím, že teplý má lepší účinok :-)
baby a kolko si na olovrant a na veceru davate z toho tvarohu?ja som siuvarila caj ze unava a vycerpanietak si ho chladim :)
Helus napíšeš ešte raz recept na tú falošnú tresku?? :-)