Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

KaQa

Ešte dočitala som sa na jednem stranke že
jedalniček by mal byt taky:
Raňajky - ovocie
Desiata - jogurt
Obed - delená strava (nie vyprážané,nie sladké,nie múčne)
Olovrant - zelenina
večera nič

BABY čO SI O TOM MYSLITE?
DOBRE JE TO čI NIE?
ASI NIEE NIE?
TREBA JEST čASTO ALE ZASE ZDRAVO (ZELENINKA, OVOCIE, HNEDE PEčIVO...)

CEZ DEN JEDAVATE AJ ZELENINKU AJ OVOCIE?
MIEšATE? čI MATE TAK ZE JEDEN DEN LEN OVOCIE A NA TEN DRUHY LEN ZELENINU???
AKO TO U VAS FUNGUJE SOM ZVEDAVA:)

Helus

Mila franci vitam ta medzi nami.Ale myslim si ze som tu z vas najstarsia za 4 mesiace budem mat 47 rokov.A vahu mam lepsiu ako ked som mala 30 rokov,normalne som na seba hrda.Treba sa zatat,a ono to ide.Aj ja som roky skakala jojo efekt,8-10 kil hore,potom zase dole.Po diete som sa vzdy vratila do starych kolaji,a ani som nepostrehla,a bola som tam,kde predtym.Ale minuly rok som si povedala,dost,a som rada,ze sa mi to podarilo,a zmenila som uplne jedalnicek,a uz by som nemohla jest,to co predtym.

Helus

Ahojte baby,ako sa mate?Ja fajn,dnes som mala super veceru udusenu zeleninku,priznam sa sackovu FINDUS,ale ku koncu som tam dala moze lusky,dochutila,a ked to bolo uz skoro hotove,supla som tam na kocky nakrajany Eidam,ten sa tam krasne rozpustil,a k tomu varene vajicko.Olovrant som mala biely jogurt,a rozmyslala som,ci si tam dam dzem,mala som ho na kredenci,ale nedala som si nic,naco kazit chut sladkym.Dzem som mala vytiahnuty preto,lebo som bola u vnucky robit parene buchty.Ale ja take nejedavam,takze tak.Uz som si tak zvykjla,ze ked mam chut,tak si davam do jogurtu lyzicku medu.A bola tu dotaz na MUSLI tycinky,to je samy sacharid,a umelina.RDSEJ ovocie,alebo nejake orechy namiesto toho.na zajtra idem robit hrstkovu polievku s krupami,taku hustejsiu,a k tomu nejaky chlebik zrnbieckovy,ten kupim,aj ked mam pekaren,ale ten chlieb,nikto nechce jest.

marijam

Inak baby vám závidím, že môžte jesť..grapefruit, pomaranče, mandarinky, kiwi, banány....Ja som na toto ovocie pravdepodobne alergická..jablká jedávam ale máličko...

marijam

Danka super si to tu rozpísala...beriem si príklad od Teba :-) Ja som si teraz narobila ovsené vločky s probio jogurtom..dostala som na ne strašnú chuť :-P