Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

kiki5599

Anika1987- no budem sa snažiť...:) zajtra si dam ten vyvar zo zeleniny a dva vajíčka na večer...večer je najťažší vymýšľať...

kiki5599

Anika1987- no budem sa snažiť...:) zajtra si dam ten vyvar zo zeleniny a dva vajíčka na večer...večer je najťažší vymýšľať...

Annika1987

sloniatenko, ryzove vlocky vobec nepoznam. to je z natural ryze? a naco sa to pouziva? namiesto muky na zahustovanie? voooobec nepoznam :)

Annika1987

tych vajicok mne staci 2 ks ked si rozmiesam, k tomu mam rada nakrajanu salatovu uhorku. uvidis, ako sa budes citit, aby ta to zasytilo.
do tvarohu sama neviem, co podavat, aby to malo tu spravnu chut. preto tvaroh az tak nejedavam, lebo si ho neviem pripravit. treba skusat. ale urcite, ked sa ti da, tak sa vyhybaj pouzivaniu cukru. skus napriklad skoricovy cukor nahradit cistou skoricou, aj ta ma dobru chut. ale sacharidy (cukor...) ked uz, tak to hlavne na ranajky alebo dopoludnia, maximalne na obed, poobede uz skor bielkoviny uprednostni.

sloniatenko

kaqa asi si pozorne necitala jojo efekt poznam moc dobre..je ako zly nepriatel.a ne ze hentak budes jest to nikamnevede tak na to rychlo zabudni.sojove boby som este neskusala tak skusim :) a nepoznate tie ryzove vlocky z ryze naturalna zahustovanie?som kupila a zahustuje to dobre :) lepsie jak muka i ked vacsinou ja nezahustujem

kiki5599

Anika1987- Ja mám z coop jednoty ten cottage...ja som mala naplánované že zjem 200 g tej zeleninky a ten kelímok cottage lenže zjedla som z toho tri malé lyžičky a fakt ma z toho naťahovalo že mi ani voda nechutila potom...blä...druhy raz si spravím vajcia radšej koľko k tej zelenine nevieš dva stačia?  a s čím si dochucujes tvaroh lebo sám ho tiež nezjem ale keď je dochutení vajičko, cukrom a škoricou je výborný..lenže neviem či ten cukor tam zas može byť ;)

Annika1987

kiki, mne to chuti :) ale mozno zalezi na tom, aku znacku si kupujes. ja som si tusim kupila nejaky z Lidla, a ten mi chutil. ale kedysi davno som mala nejaky iny, a to bol iny grc...
a co sa tyka tvojej vecere - po cviceni len trosku varenej zeleniny je strasne malo, z toho ti hrozi, ze sa v noci zobudis na vlci hlad. a naviac svaly po cviceni potrebuju bielkoviny. svaly su dobra vec - cim viac svalov, tym lepsie spalovanie a podpora metabolizmu. takze po cviceni urcite vzdy aj nejake bielkovinove jedlo - ako sme tu uz spominali, sojove boby napriklad, alebo miesane vajicka, alebo tvaroh s niecim, alebo kuracie maso, a k tym bielkovinam je idealne dat si zeleninu. ale samotna trocha zeleniny ako popisujes ty alebo vyvar z nej je malicko.

kiki5599

Ahojte ja som si dnes pred 40 min. cvičením spravila: mrazenú zeleninku som dala do vody nech zmäkne a dala som to variť a spravil sa mi z toho vývar tak som si pridala do toho kurací bujon. Vybrala som trišvrte zeleninky z polievky a tu som samú zjedla a ostatnú polievku si dám zajta na večer..no ale to som ešte chcela že po tej zeleninke je dobré ževraj dať si bielkovinu nejakú tak som si dala ten cottage chesse a poviem vám zjedla som asi štvrť z kelímka a skoro som sa povracala fuj! ... aj vám to tak nechutí? :)

Annika1987

marijam, ja si kupujem soju a robim to tak, ze cele kilove balenie na noc namocim, na dalsi den uvarim (vari sa to tak dlho, kym to nezmakne, asi 40 minut, ale pozor, ak sa to bude varit pridlho, tak ta soja zase stvrdne). ked to vychladne, balim to do sackov na porcie, vyjde asi 5-6 porcii, a davam do mrazaka zamrazit. a potom, ked mam chut na sojove boby, len vyberiem jeden sacok z mrazaku, hodim do teplej vody rozmrazit (je to chvilka) a uz si pripravim akekolvek jedlo. je to vynikajuce aj samostatne bez nicoho iba osolene :)