Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

luuulllliiii

aojte baby, čítam vaše príspevky každý deň lebo sa tiež snažím zhodiť nejaké to kilečko.
Chcem len povedať, že tá váha je blbosť, funguje na princípe BMI, je to tak že na váhe zadáš svoju výšku, pohlavie, a vek postavíš sa, ukáže tvoju váhu a potom ti napíše bmi- čiže percento tuku a ešte ti aj napíše či si zdravá, tučná a tak :) je to len postavené na vzorci nič viac :)

Maoam

caute baby, tu to teda zije :-)

Annika, chudnes krasne, zachvilu bude z teba modelka :-). Len tak dalej, baby, drzte sa.

Annika1987

danka, vaha s tukomerom? take existuje? :D som asi mimo pokroku, to som nevedela, ale tiez by som chcela vediet percento tuku v mojom tele. a podla coho to funguje? ja by som taku vahu chcela, ak je to spolahlive...

dana660xz

annika ja som zvedavá velice koľko vážiš, posledne to bolo okolo 51, že? ty si už úplne že štíhla cica :)
sloniatenko že ťa to teraz ešte viac naštartovalo?
kikki no bohužiaľ tak ľahko to nepôjde , niečoho sa budeš musieť vzdať. skús si to urobiť na slano, keĎ na sladko ti to bez cukru nepasuje. alebo si tam šupni jednu malú lyžičku medu v najhoršom prípade.
úinak zvažujem kúpiť si váhu s tukomerom, myslíte, že je to blbosť?

Annika1987

sloniatenko, ale zajtra budem mat moznost sa odvazit, tak sa zajtra odvazim :). tusim po dvoch tyzdnoch :).
ja by som si nerada davala nejake striktne ciele, nech ma to neodradza, ak by sa mi ich nedarilo priebezne splnat. ale doteraz mi to ide 1 cm za tyzden. ale uvedomujem si, ze cim stihlejsia, tym pomalsie chudnutie to bude :)

sloniatenko

danka daj si kustek dacoho kludne :) annika mozno je to naozaj lepsou kondickou super :) a tie nohy no super tiez :) baby a vy kolko tak za mesiac. chudnete?cm i kg?annika viem ze ty nemas vahu :)

sloniatenko

annika danka dakujem krasne :) i mne sa to paci :) no 6cm som od 24.1schudla celkovo ako odvsadial dokopy uz neviem presne kde kolko lebo som si to nezapisala to budem az 24.2 :) no ale nejake 2-3cm z brucha nieco z bokov a este i pod prsiami mi odili nejake 2cm :) sa. tesim anni neviete ako :)

Annika1987

dani, ja neviem, cim ten vcerajsok bol na cviceni lepsi ako tie predosle razy, ale fakt som sa viac spotila, viac namakala, citila som, ze pracujem tvrdsie. mozno to bude tym, ze sa mi zlepsila po tych troch tyzdnoch cvicenia kondicka a dokazem sa viac ponamahat :). a este jeden postreh - v tej telocvicni su na prednej stene na celej zrkadla, takze sa tam vidime. no a ja som si vcera prvy raz pripadala, ze mam stihle nohy :). potesilo :).
dani, prajem pevnu volu cez vikend. ale nerob si vycitky a trosku nejakych dobrot si kludne daj. ak sa inak stravujes prikladne zdravo, tak takyto jeden den so vselijakymi jedlami ti len prospeje, pretoze ti to pekne nakopne metabolizmus. jeden den v tyzdni sa dokonca odporuca jest vselico, na co si len spomenies. samozrejme, v primeranom mnozstve. takze kludne si daj :)

Annika1987

sloniatenko, aj ja som sa vcera pustila do plesnoveho syra :)) sme sa zhodli...
dnes som jedla:
prve ranajky grahamovy rozok s maslom a so syrom Kleopatra light a nakrajanou uhorkou
druhe ranajky platok grahamoveho chleba s maslom a syrom Kleopatra light
a pred chvilkou som zlupla jablcko
pred obedom zjem este jedno jablcko, potom obed, ale na obed a neskor este netusim, co budem jest