Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

baby a ja som jablko?neviem.ked som bola chuda tak som mala trosku brusko ale nie moc len trosku a inde som bola chuda i v bokoch a teraz mam oobrovskee brucho a aj boky velke,a nohy tucne i zadok vacsi tak co som?ja viem ja som miesanica hrusky s jablkom :) :)
annika vidis ked si mala chut na sladke a po ranajkach zmizla tak to si asi bola len hladna ale kusok si mozes dat :) danka povies aka tavaha je ked ju dkusis :)

dana660xz

ahojček baby no ja som si presalen kúpila ten tukomer na inzerát cez bazos za 10eur. nejaká pani ho vyhrala v tombole :)keď už nič iné, tak budem mať Ďalšiu nepotrebnú vec v pivnici :)
sloniatenko neotravujes s tym, len sa pekne tes, je to super pocit ktorý dodáva energiu.
ja som so sladkým vybabrala: nevedela som odolať a len som sa stresovala a trápila a tak som sa dohodla sama so sebou, že keď mám chuť na sladké počkám 15 min či to neprejde a keĎ nie dám si lyzicku medu. ked tomu neviem odolat tak volim miernejsiu cestu než je nejaká horalka a pod.
annika ja mat doma velku milku, tak uz je dávno v mojom bruchu , si super ked o nej vies a nedas si ju.
maoam mas pravdu jablka vždy vyzerajú štíhlejšie jaj co ja by som dala za take nohy a zadky ako maju oni .:)

Annika1987

Maoam, ked sa ti taketo nieco stane, tak si povedz, ako dobre si si zrychlila metabolizmus :) a ze teraz to chudnutie pojde este lepsie :)

Maoam

Annika1987, tak to ta teda uprimne obdivujem :-). Ja som mala vcera slabu chvilku, v nervoch som vecer spraskla marcipan, chrumky aj gumove maciky...no nic, idem dalej...

sloniatenko

kaqa ahoj no suhlasim na 100%sa furt ist neda takze si z toho nic moc nerob a pekne pokracuj ved pozri ja som teda zjedla za mesiac i trosku chipsov i kofolu som pila aj trosku colya malicko sladkosti a obcas vecer sacharidy(zemiaky a chleba)a za mesiac. mam 1,5kg dole takze pokracuj moja bude to super neboj ja sa tesim ze sme take uspesne a to som si myslela ze budete len vy ostatne a ja ze nic a kuk ide to :) dnes som uplne stastna toho ani neviete ako :) :) :) uz vas tym asi otravujem vsak?
helus mona to poznam robit selijak a este nemat ani chvilku na obed..ja tu mozem jest kedy chcem ako nik ma nekontroluje ale ked mam robotu tak sa niekedy nezastavim celu sluzbu takze tiez neni kefy nastastie zatial je malo ludi :) zvladnes to!

Annika1987

a este k tomu typu postavy - ja mam praveze cele telo stihle, aj stehna (ale podla mna nie tak stihle, ako by som chcela :D) ale zadok a boky.... no a pri mojej vyske potom vyzeram tucna cela

Annika1987

babulky, presne tak. pri mojej vyske je 95 cm v bokoch...no proste mooooooc. rada by som mala 90-93, vtedy vyzeram najlepsie. a papam, nebojte sa :). prave som na obede zjedla skoro celu porciu, mala som lasagne so zeleninou, tak som sa najedla! :D
a ozaj! vsimla som si dnes rano, ked som sa zobudila a este som bola v posteli, ze mam chut na sladke. mam doma uz niekolko tyzdnov velku Milku a aj som si povedala, ze ked mam chut, tak si idem dat. ale najskor som sa isla naranajkovat, lebo som aj hladna bola. dala som si ten grahamovy rozok s maslom a syrom a uhorkou a az teraz som si uvedomila, ze som si po ranajkach uz na tu cokoladu ani nespomenula :))). ale ak pride chut najblizsie a neodide sama, tak si dam aj sladke :).

sloniatenko

danka jasne teraz ma to este viac nastartovalo lebo presne ako annika pise nicoho sa nevzdavam menim borsie veci za lepsie ale za tie co mi chutia :) takto to baby zvladneme :) joj sa tesim :) danka ta vaha poznam to teda ze to existuje ale neviem ci sa jej da verit lebo neviem jak funvuje ved predsa u doktora je ina.tasko povedat.

Maoam

dana, mas pravdu, na hruskach vidno kazde deko, lebo zamaskovat nohy a boky nie je take jednoduche, ako zamaskovat brucho (u postavy typu jablko), ja poznam viacero zien s postavou typu hruska, tenucke pasiky, ale s bokmi a stehnami maju problem, aby vyzerali stihlo, musia pre to vela urobit

kdezto tie, co maju postavu typu jablko maju casto vyssiu hmotnost a posobia stihlejsie, staci, ze vedia co si obliect, aby nebolo vidno sirsi pas :-)

a suhlasim s tym, ze sa neda vzdy dodrzat vsetko na 100%, nie je mozne dietovat do konca zivota, takze take dni, kde sa zjedia pirohy, pizza alebo nejake sladkosti su obcas povolene, inak by zivot bol fakt o nicom

dana660xz

kaqa, neboj nedá sa byť stále na 100%. ako hovori maoam kludne chod dalej akoby nic. kiki no teraz nechcem,aby to vyzeralo, že hovorím, že annika je tučná, ale ked má taký typ postavy hruška tak je vidno každé deko navyše. poznám to tiež som hruška. a ja mám 163 cm a štíhla som až pri váhe 48,49 kilo. to je taká postava :/ kikki držím ti palec pri chudnutí a pochváľ sa samozrejme o výsledkoch! :)