ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Helus, narob si nejake drobotinky, pobal si ich a podavaj si ich po vreckach a priebezne ich zobkaj. musis, inak to nepojde... a pit nezabudaj... neviem, kde robis a co, ale hladaj sposoby a dokazes to, verime ti :)
ahojte baby moje jedenie cele zle od kedy som v praci.Vcera poobede o 16 jeden jogurt a o 19 druhy jogurt biely.Vobec nemam cas jest len uchytkom,aspon pitny rezim mam.
Anika1987- Ty máš 51 kg??? pane bože toľko keby som mala nechudnem ale žerem!!! :)
baby co budete dnes obedovat?dajte mi nejaky tip prosim
dani, to si pekne napisala :)
winky narazila som na také za 100 eur ale aj na také za 25 eur, tak si to zbehnem pozrieť, nech viem, či to robím všetko dobre. nechcem už nikdy chudnúť zo svalov, pekne z tukov.
inak teraz som sa tak zamyslela, aké je to naše telo úžasé, začneš mu dávať inú stravu, pravidelne cvičiť, a ono sa samo začne zbavovať škodlivín a ešte k tomu začne tvoriť svaly. no nie je tú skvelé, akú má človek moc nad svojim telom? že prinúti bunky aby sa množili? veď to je normálne zázrak.
áno winki presne tú myslím. cca takúto:
www.studiowellness.sk ja to chcem kvli tomu, ze viem, ze mam vysoky podiel tukov a zalostne malo svalov a rada by som sledovala, ci cvicim spravne. to mne zistila doktorka na prevetivke, ona ma takuto vahu, ale samozrejme ovela väčšiu a asi aj drahšiu a lepšiu. no a potom viem, že taký prístroj majú aj u nás v lekárni, ale to je trapne tam sa prist odmerat, lebo ludia kupuju lieky a ty sa tam meras to aj nahlas rozpráva ten stroj a ludia kukaju :) a co som chodila na vacushape tak tam mali takuto vahu a odmerali ma pred aj po permanentke a tuk mi klesol o 5% a svaly narástli o neviem koľko. a podla vzorca to urcite nefunguje, lebo som tam bola s kamoškou, ktorá je tak vysoká ako ja ale má o 5 kilo menej a jej to napočítalo o 12% tuku menej. ona často športuje a ja som pred tym nesportovala.
odporúčate investovať, či ani nie?