ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
KaQa, chod dalej, takyto den z casu na cas pride, ja som mala taky vcera a dnes idem dalej akoby sa nic nedialo.
Proste nic si z toho nerob.
Aojte babyy:/
joj zhrešila som včera som mala 8 pirohy v reštike a tri male kocky pizzi neodolala som :/
oojj poorazíí ma ...v poslednom čase som hladna a hladna :/
dneska som maala aj jogurtik s jahodami :/
na obed rizoto a praženica ...
musim sa zase nejako nakopnuuuť :/
Anika1987- anisa nepýtaj mám 163 cm a 64, 65 kg...v utorok sa budem vážiť po 2 týždňoch chudnutia...ty si úplne tintítko na čo preboha chudneš??? veď ťa nebude vidno nechudni moja prosím ale papaj!!! A keď som už pri tom koľko vlastne chudneš akoľko si už schudla? :)
annika ty si aká dobrá? teeeda super, ja sa nažím vždy cez to isté miesto . super, šikulka
jejda helus tak toto je naozaj neprijemna situacia. fuha, no neviem ako by sa ti dalo pomôcť, ale asi si naozaj narobiť jednohubky, ale to neviem, či je zasa zdravé :/ dúfam, že to nejako vymyslíš!
dani, no veru ja to meriam vzdy pred zrkadlom a snazim sa aj pocitovo a aj vizualne najst najsirsie miesto, a to tak, ze to sledujem zaroven zboku aj spredu.
Helus, tak to ani nemozes jest nic tuhe, lebo nemozes zut, ked musis komunikovat s ludmi, vsak? no ty brdo... vies, ako by som to riesila? ako ked som mala bolavy zub a vsetko jedlo som hadzala do mixera a potom som ho pila slamkou. normalne to skus, nahadz to do mixera, dolej vodou alebo mliekom, a pila by som mixovanu stravu cez slamku. nic ine mi nenapada, ale ja by som robila toto.
Anika1987 ja som predavacka za pultom v potravinach,kde nastupim o 13,45 a odchadzam o 22.Medzitym par krat len na vecko.A jedenie do ust si vlozit,len nieco tekute na prestavky namozme chodit nema nas kto zastupit.Takze len nejaky jogurt 1-2 lyzicky a ist obsluhovat.
maruska ja by som si dala dnes nejake cestoviny s rajcinovou omackou alebo fazulovy privarok. a najideálnejšie moje najčastejšie a najobľúbenejšie jedlo- zeleninove rizoto :)
helus, joj to ma mrzí, že nestíhaš papať :/ nemáte pauzu aspoň 30 min na obed?
annika prosim ta a kde presne si merias tie boky? lebo ja v takej linii ako mam nohavicky :))
kiki, neviem, kolko vazim, ale pred dvomi tyzdnami to bolo nejak okolo 51 kg. lenze ja som malinka :) meriam 159 cm a mam velmi zensku postavu, takze potrebujem zmensit objem bokov predovsetkym :) ty mas aku vysku? a kolko vazis?