ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Danka ahoj :-) Rizoto s pohánkou?? Ako to robíš?
Ahoj kočky :-)
Sloniatenko pravda asi každá sme trošku poľavili cez víkend :-) No nevadí..Hlavne, že si to uvedomujeme, a že sa neprejedáme ďalej :-) Ja som mala na raňajky ako obvykle..no obed zvažujem či si dám ražniči alebo si niečo urobiť..ale asi si dám..ale len so zeleninou..zemiaky vynechám :-)
Ja už mám hneď z rána za sebou prechádzku..zvažujem bežky..lenže dnes mám veľa práce takže tie odložím asi až na zajtra..pôjdem s tatom..ten sa zobral a chodí každý deň :-)
Inak moja sestra sa posledné týždne dosť obmedzila v sladkostiach a včera sa u mňa vážila..a schudla 4 kilá..taká natešená bola :-) Teraz som si uvarila zeleného čaju..ten si okľude vypijem, a potom sa pustím do práce :-)
Vás sa ako darí?
sloniatenko ja víkenda ni písať nebudem, nebolo to také hrozné, boli včera u mamy aj chipsy aj arašidy, ale hlavne že nebol majonezovy salat :) tak si ani nic nevycitam.
dnes raňajky jablková výživa, desiata 3x kiwi, obed rizoto s pohankou a kapustovym salatom, olovrant ovsené vločky a večera cottage s rajčinou a paprikou. nad zajtrajšok strašne premýšľam, ale nejak ma nič nenapadá :/ 15.2 mám váženie, som zvedavá a dúfam, že tento týždeň mi príde aj ten tukomer :D
marijam dakujem krasne :) jasne ze sa tesim a mooc :) no myslim ze tento vikend kazda z nas polavila :) neva :) musia byt i take dni :) ja budem mat tasky dalsi vikend idem k mame a ona furt nieco maskkrti ona je chuducka ona moze :) no a sladke napoje..tak som zvedava jak to dopadne ked tam budem2mozno 3dni ..no uvidime :)
ahojte baby,kaqa ahoj ake napady?hrlus bude to ok neboj.annika ahoj,danka no mitivaciu urcite mas neboj sa nakopnes sa a ideees!! :)ahojte vsetky :)
no takze ako annika pisala i ja som si riadne nakopla metabolizmus :) ved som pisala co som jedla-piatok mi mama dala dva chleby s maslom salatom a trocha udeneho :( vecera omeletka.sobita rano chleba syr maslo rajcina potom oriesky hrozienka potom biela bageta +sunka daaka manoeza a rajcina ale bolo to rychle jedlo :( potom zase iriesky a hrozienka potom omeletka mrkva syr rajcina.nedela chleba syr maslo rajcina obed rezen kasa oharok rrpa,potom 2ks strudle na navsteve a jedno nieco male plnene jak piskota velke :( a este aj par chipsov cez vikend bolo :( a este asi 2pohare kofola :( no neva mohlo byt i horsie :) dnes chleba syr maslo rajcina potom mandarinka a teraz si dam hrozienka a oriesky a k tomu cajik rooibos :) a vy baby?
jej anika áno, práve som sa dopracovala k príspevku kde píšeš že máš 50kg :) cez víkend sem nechodím, tak kým to prečítam, tak mi to trvá. annika veľmi veľmi veľmi ti BLAHOŹELÁM!!!! super! a vidno to aj na fotkách, že?
kaqa tiež blahoželám ku schudnutým kilečkám! veľmi veľmi veľmi moc!
som na vás pyšná :)
dani, 50kg :). ale tento vikend som papala uplne inak, a tak som si povedala, ze sa nebudem stresovat a vo stvrtok sa merat a fotit nebudem :D. az ten dalsi tyzden :)
ahojte kočeny :)
ja som cez vikedn jedla asi malo, ale som nejaka nachladnutá, tak ani nie som hladna. snad dnes už budem oka.
helus- no chlapi, katastrofa s nimi, ten moj ma vie tiež takto vytocit, až do nepricetnosti, tiež si hovorim, že budem radšej sama, ale zrazu ma to prejde a zas je všetko v poriadku, harmonia a tak :) držím palec, nech ta už nehnevá.
nevážil a nemeral sa niekto? že by som troška pozitívnej myšlienky dostala? annika nevážila si sa u ocina?
inak cez víkend som si prvý krát kúpila pomelo, to ti vám je dobrota :))) určite si ho pôjdem ešte kúpiť. neviete či patrí k tým vysokosacharidovým ovociam ako je banán? aby som to náhodou neprehnala...
je to v teme najedzte sa do stihlosti je tam link na to rizoto je to sice sachac ale kto vie precistit sa tiez neni zle
Helus
čo tam všetko idee?