Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

baby no takze shrnutie mojich dni:v piatok mi mama dala 2chleby s maslom salatom a asi 3-4platkamm udeneho :( a presvedcila som sa ze z takeho jedla sa na dlho nezasitim.potom vecera tvaroh a slnecnica a jeden platok eidamu.sobota som bola vonku takze rano ranajky chleba syr rajcina obed kedze nic ine nebolo tak biela bageta s sunkou rajcinou syrom a daakou majonezou :( po cas dna oriesky.potom doma omeleta +syr korrnia mrkva rajcina no za sobotu som malo jedla :( a dnee ranajky syr chleba rajcina olovrant kiwi jablcko kusok mandarinky obed kasa rezen repa oharok.olovrant este neviem vecera neviem.no tak ja nic moc.

KaQa

Aojte baby :)
tak dneska raňajky som nemala :/ nestihala som ale teraz som si dala broky a omačku :)
a neskor si dam čajik a polievočku :) a vy ako ste na tom dneska ? :)

sloniatenko

kaqa ooobrovskaaa gratulacia :) :) super a nebij zbadas to uvidis len este chvilu pockaj a zacnes to citit ze chudnes :) vidis a ani sa nemusis nejak obmedzovat super nie :)
maoam i ja citim ze mam brucho take menej nafuknute to z tej stravy :)
ahoj helus takze aspon nieco v robote zjes?
maoam no supeer vidis ako ti to ide konecne sa to zas trochu pohlo gratulujem :) :) tesim sa s tebou!

sloniatenko

ahojte baby.marijam no stalo sa nevadi vobec :) marijam dari sa mi dobre vaha po mesiaci ukazuje o 1,5kg menej a icm zmizli trosku :) uzivaj si ze ho mas pri sebe :)
helus maoam kaqa ahojte :) belus to co si varila znie velmi zaujimavo :) kaqa dakujem :) maoamano ja ich fakt citim tie 2-3cm :)
kiki ako to
myslis ze nejedavame normalne jedli??jedavame asi zle citas.ja sama jem obcas i rezen i kustek sladkeho i colu ci kofolu si obcas dam a jem i dusene masko i zemiakove placky i plesnivec i pecivo hocico i smazeny karfiok.len sa snazime zamenit tie menej zdrave jedla za zdravsie a jeme teda tie nezdrave menej a takisto hladame nieco ako nahradit horsie suroviny za zdravsiie.
annika i dopriat si obcas treba :) a to ze si kupovala zdrave veci je super :) :)

hany94

Ahojte!! chcela by som schudnut, nasiel by sa niekto, kto tiez a bavili by sme sa o tom cez maily? :) zda sa mi to tak pre mna lahsie, napiste mi kto ma zaujem, dakujem :)

Helus

Ahojte baby ja som teraz prisla domov,mala som poobede Jablko+skorica Acidko na olovrant,a teraz vecera cely veliky jogurt.ANIKKA1987 to mixovane jedlo by ma napinalo,mala som uz mixovanu v minulosti polievku kapustovu.A teraz si dam KLEOPATRU+ SUNKU PAR PLATKOV.

Annika1987

kiki, mam len 159 cm :) a v bokoch mam 95 cm, nie 93 :D
a pas mam 66 cm aktualne
vies, mne sa to vsetko sustreduje na zadku :D ja mam ruky ako palicky, nohy mam tiez stihlunke, ale zadok - ten skratka dominuje :D pekna zenska postava, ale na moju vysku sa mi paci trosku ho zmensit