Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Helus

Baby vedla v teme som citala o cistiacom rizote,vyzera to zaujimavo,zajtra dokupim suroviny,a idem to vyskusat polku dam dcere,inac ja to vyskusam na veceru,rano by mi to nechutilo.Su to sice sacharidy,ale za skusku nic nedam no nie?

marijam

Ahoj kočky :-) Sloniatenko tak gratulujem Ti :-) To je super tešíš sa čo?
Ja som to dobobonila všetko!! Celý víkend..jedla piate cez deviate :-/ :-D Šesť-nešesť hodín večer :-/ Radšej sa ani nebudem rozpisovať čo všetko :-(
No presne KaQa zajtra začína nový týždeň..Tak smelo do toho :-) A ináč moja teta ma dnes inšpirovala..povedala, že cez 40-dňoví pôst sa sladkého ani nedotkne..tak beriem si príklad (ani ja sa nedotknem):-)
Pekný večer prajem :-)

Helus

Ahojte baby moja vecera tvaroh+paradajka+ lanove semienka skoncili v kosi.Priatel ma nastval,tak ze ma az zacalo napinat,nemozem ani jest,fuj dala som si aspon kavu+ zazvorovy caj.Na zajtra uz mam navarene maso zapekane s hlavkovou kapustou+ cibulou.Je to celkom dobre,po praci idem hned na ten pilates.Som zvedava,ake to bude.A v stredu idem plavat.Jeden chlap ma nastve,a som na nervy,treba mi to,radsj byt asi sama bez partnera.

KaQa

Pekný večer baby:)
tak ja som došla z mesta .. mala som horúcu čokoládu :/ ...a kusoček chipsy...
priznám sa včera som mala aj 5 placky :/
no ale dneska som si už povedala sama sebe že! : dosť! :) stanovila som si že keď schudnem tak si kúpim pekné šaty, ktoré maju v jednom obchodaku samozrejme len v malích číslach a sú strašne krasne a veľmi ich chcem :) tak dúfam že mi to vínde :)
Tak zajtra nam začína nový týždeň :)
tak s chuťou do toho :)
Mate nejake nove napady či ani nie?

Oblinka

Anika..:D :D :D :D
To s tým nakopnutým metabolizmom ma rozosmialo, a poriadne :D
Ja som si cez víkend teda poriadne "nakopla metabolizmus". :D ;)

kiki5599

anika- len na ráno som si dala 2 malé štrúdle a včera poobede som mala plnku makovu s jablkami cukrom - nie veľaa neviem čo tam ešte ide... tak som si nedala potom ani olovrant :( som porušila niečo ale zatiaľ som si nič sladké ako nejaký keks alebo čokoladu nedala :)

Annika1987

kiki, nie, papala si vyborne :)
zato ja som tento vikend nakopla svoj metabolizmus az ku hviezdam :DDD ak mi rozumiete :DDD

kiki5599

Baby moja večera dnes:
Kurací vývar bez rezancov zo zeleninou v ňom, asi 8 plátkov kuracej šunky- viem trochu veľa ale keď bola taka výborna a potom 2 vajíčka

Nezjedla som toho nejak moc? :(

Helus

ahojte baby ja som teraz prisla domov bola som na navsteve u otca na dedine,pred sebou kolace a vselijake nastrahy,ale pekne som sa podakovala,a nedala si,nemma potrebu si davat,dostala som orechy,tak tie som si hned dala.Potom si vas precitam idem varit na zajtra,inac moje jedenie ranajky-jogurt vlocky.ovocie,desiata orechy+hrozienka obed-ryza,maso,a kopec calamady olovrant- orechy,to bolo cestou buse,a vecera tvaroh+ este neviem.