Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Ahoj Mariska jasné, že môžeš medzi nás..:-) Koľko by si chcela schudnúť??
KaQa a čo bude večer?? Te šalátik z kuracieho mäska?? Ja som sa tiež teraz dovalila z prechádzky..brodila som sa snehom miestami mi bol sneh až po zadok..ale super :-) Tá hodinka a pol mi prospela..:-) Večer si tak ešte pol hodinky zazumbujm..Večer si dám cotage so zeleninou..a olovrant nechcem..mala som dosť sýty obed takže ani nemám chuť :-)

KaQa

Čavte baby :)
Tak konečne sedim doma oddychujem :)
akúrat som došla z fitka :)
dala som si ryžovu polievku a idem si dať zelený čajík :)
na večer sa strašne tešiiim :)
v jednej reštike u nás maju taký fajný šalátik s hyd.mäskom paprika paradajka kapusta kalerab reďkovka ...
no proste mňam :)
ale čo na olovrant? / ppfuuu :/ :D asi jabllčko alebo niečo vymyslím :)

MaariSSa

Baby, uz dlhsie vas citam, aj ked som dlho nenapisala, kedysi som pisala do temy Nehanbim sa za to co som dnes zjedla...citam vas rada, len som sa nechcela pridat, pretoze si myslim ze cim viac sa zaoberam vahou, stravovanim, chudnutim, tym viacej sa mi nedari schudnut, lebo myslim na jedlo nonstop. Ale vyskusam to, pretoze chcem konecne schudnut raz a navzdy, a nie ako doteraz - "chude a tučne" obdobia...Vezmete ma medzi vas? :)

marijam

Sloniatenko nieže budeme, budeš...MY SME KOČKY, A TO VŠETKY! :-) Len chceme vyzerať ešte lepšie ;-)
Ja valím na prechádzku je krásne..treba využiť :-)

sloniatenko

danka zvladnes to a marijam no budete ty i danka kocky :) dufam ze trosku uz aj ja :) :)
no baby pocuvajte i ja sa uz citim omnoho lepsie ako predtym tak jak ste i vy vraveli ze sa pri zmene jedalnicku a celkovo zivota citite lepsiea ja som pisala ze ja ne tak uz hej :) mam zrazu omnoho viac energie ale hlavne taku rodost zo zivota :) proste super mi je :)

marijam

Danka a koľko chceš ešte schudnúť?? Môj otec bude mať tiež 50-tku teraz..takže tiež nejakú oslavu budeme poriadať :-) Leto-jeseň pôjdem na svadbu..takže len nech to nepokazím...tiež nejaké šaty pekné si musím vyhliadnúť...heh niečo také tip top :-) Pretože každý si má pamätá ako guľku..teraz ma už vídajú väčšina takú chudú..ale v šatočkách ma ešte nikto nevidel :-D :-D

dana660xz

no mirijam tie vikendy sú aj u mňa také nedisciplinované, ale to asi u každého. je pondelok, hlavu hore, treba ísť ďalej. ja som tiež nejako uľavila v poseldnej dobe a tak som opäť na stránke kaloricketabulky.cz, kde si zostavujem jedalnicek a kontrolujem hlavne prisun sacharidov a bielkovin. musim sa nastartovat, ved jun je tu o chvilku a dovtedy chcem schudnut este kusisko. vtedy idem totiž krstnej mame na 50tku a konečne by som chcela nejaké krásne šaty a nie také, aby som zakrývala sadlo, aby nebolo vidno tie špeky :D dúfam, že budem mať mooooc hezké šatičky :):):)

marijam

I jeho mama povedala včera, že mu nejako brucho narástlo pri mne :-D Ale on je chudý...len na bruško sa mu to pekne všetko ukladá :-P

marijam

Danka tak to vyskúšam..pohánka mi chutí a k tomu ryža + nejaká tá zelenina :-)
Vážim sa málo...Ja sa ale dosť často obzerám v zrkadle...To je lepšie podľa mňa..ako stáť na váhe stále :-)
I keď myslím, že po tomto víkende som nafúknutá celá..:-D Sladkosti nechcem ani vidieť..vlastne nie sladkosti koláče nechcem vidieť!! Lebo sobota, nedeľa to bola katastrofa..v sobotu asi milión medovníkov..večer pri filme bábovka..a včera..dva kúsky koláča s ovocím..a večer u našich 2 či 3 kúsky štrúdle orechovo-jablkovej k tomu sme si dali s otcom varené víno :-(
S priateľom sme usúdili, že sa dosť prejedáme po víkendoch.. :-/ :-(

dana660xz

ahoj mirijam . sestričke blahoželám! to je naozaj super, že iba sladkým to dokázala, šikulka aj tá! a rizoto s pohánkou robím takto: dám variť ryžu a po 10 minútach k tomu šupnem pohánku a dolejem vodu. a nakoniec tam pridám udusenú zeleninu. žiadne špeciálnosti. ja varím ale iba natural ryžu, keby som robila normálnu dám to asi spolu variť. a pomer dávam 2 ryža ku 1 pohánka. úprimne ti ani neviem povedať, že ako to chutí, lebo som to robila teraz prvý krát a mám nádchu a bolí ma hrdlo, takže moc chuti necítim. mirijam a ty sa ako často vážiš?