Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

No ovocie v mojom jedálničku je tiež na nule :-/ Ale to kvôli tomu, že na citrusy som alergická..jedine jablká jem a banány. Žeby sa tým spomaľoval metabolizmus? No neviem..treba sa hýbať popri chudnutí ;-) Ja som zumbovala :-) vlastne aj zumbujem..
No a chudnutie je aj o tom, že čo by som si dala z toho čo si písala na výber...vedieť sa zriecť sa toho čo mi chutí najviac z čoho viem, že sa priberá :-)

dana660xz

marissa a vidíš? ty vieš z čoho proiberáš! to je dobre, lebo keĎ vieš kde je chyba môžeš ju napraviť. niekto musí najprv hľadať chyby v jedalničku, tu už nie. no a ta zelenina a ovocie? no to je žalostne malo 2x do tyždňa....

dana660xz

jej marisa, to je super, že máš parťáčku v mirijam :)))
a na 172cm mať 59 je podľa mňa fajneeee! ale keĎ chceš ešte tri kilčá, tak nech sa páči na to sme tu.
ja som 163cm asi 57 kilo, 25 rokov aschudla som zatiaľ 4 kilá, a cieľ je 50-48 kilo. uvidíme ako sa budem cítiť pri takej váhe. marissa ja som sa tiež vážila každý deň a len som mala z toho depky. jak bolo o 10 deko viac než deň pred tým už som mala blbý celý deň. tak som váhu schovala a vyťahujem ju len 15steho a 30teho. a + kúpila som si tukomer, dúfam, že do konca týždňa príde a ten budem tiež vyťahovať len 2x do mesiaca, aby ma netrafil šľak :D :D :D držím palec
joj a kaqa ja nejem nič mäsové, ale keĎ osm jedla mäso ešte tak som upredňostňovala salám pred šunkou, lebo na šunke boli také divné tvary, akože mäso-svaly a to mi vadilo. podľa mňa je jedno či salam alebo šunka, dôležitý je podiel mäsa a obsah tukov si myslím. ale to neviem či je pravda čo tu tvrdím

MaariSSa

Marijam - tak tomu sa hovori uspech, schudnut 30kíl, klobuk dolu :-) No ja som tiez kedysi jedavala tak ze po 18hod nic, ale mala som pocit, ze sa mi tym spomalil metabolizmus, je pravda, schudla so, vtedy lenze zbytocne som hladovala kedze ja pred 23hod nechodim spat, takze tera veceriavam tak medzi 19-20hod...viem, ze poobede by sa nemali sacharidy, ale ja si dam aj o tej 19hod kludne cestoviny pene s omackou quatro formagi a riadnu porciu, vsak vies ake su asi velke porcie, ked si objednas jedlo z restiky, ale hento jedlo je proste moja zavislost :-) aj dnes by som si to dala, ale kedze chcem schudnut tak neviem...zeleninu moc neoblubejem, ako zjem, kalerab, redkvicku, paradajku, ale vobec nie pravidelne, v priemere mam zeleninu 2krat do tyzdna a niekedy si spomeniem po mesiaci ze som zeleninu nemala :-( ked mam na vyber paradajku a prazene, solene arasidy, alebo karamelove cukriky, co si das? :-D no hlupucka som v tomto...ja len kebyze obmedzim to moje vyjedanie "hluposti" tak schudnem a to by som sa v nicom inom obmedzovat nemusela...tiez nepijem sladene vody, iba cistu vodu a caje neosladene, aj 3litre za den dokopy, ale to je asi tak jedine pozitivum, lebo zelenina 0, ovocie skoro tiez 0 :-(

marijam

Marisa ja som schudla okolo 25-30 kilo...
Môj jedálniček je kadejaký...snažím sa nejesť sladkosti, vôbec nepijem sladké perlivé vody..len čistú vodu a čaje nesladené ( zázvor, zelený ) Večer po 6 nejem..snažím sa tak jesť, že doobeda sacharidy, poobede sa nažím už len bielkoviny...veľa veľa zeleniny..skoro ku každému jedlu jem zeleninu:-) A jedávam z dezertného tanierika :-)
Tiež sa vážim ráno a nalačno..A to mi tiež niekedy skáče..neviem či mi blbe váha alebo čo :-/

MaariSSa

Marijam - tak sranda, sme rovnake :-D a ty si na tych 59kg schudla z akej vahy? Viem ze sa netreba stale vazit, ze aj cez den vaha sa meni podla jedla, pitia, pohybu, ale mam zvyk kazde rano, nalacno, a naha, to myslim ze je najobjektivnejsia vaha...

Mozes mi napisat tvoj udrziavaci jedalnicek? Aby som si vedela predtsavit ako asi jest, popripade z toho tvojho cosi uberiem, kedze ja chcem schudnut aspon tie 3kg...

marijam

A ešte Marisa neváž sa stále!! Váha kolíše keď ješ cez víkend..keď máš viac pohybu a tak :-) Odváž sa tak trebárs raz za 3 týždne :-)

Najčítanejšie články