Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Mariska máš 172 a 59 kg??? Tak isto ako ja..ešte aj ten vek sedí :-)
Prosím Ťa nechudni už ;-) Ja sa tiež iba udržujem :-)

KaQa

MaariSSa
si presne jak ja :D
keby že nechodím do školy,tak som ako slon :D
ked som doma len telka alebo pc a furt niečo do seba :) hlavné sladke :D
heh no ale zmenila som to :)
takže ja mam 19 162cm a 65 kg :) cela by som na 50 keby sa dalo :D

marijam

Danka tu sa dá kade tade prechádzať...šla som po jednej poľnej ceste, a stretla som taký starší pár..vlastne to boli asi dôchodcovia..akože kukám, že sa takým kopcom trepali..obdivujem ich :-) Už mám vyhliadnutú trasu na zajtra..len sa musím lepšie obliecť...lebo to sa budem zas brodiť snehom :-D
Pusti si tú zumbu..aspoň chvíľku sa ponatrásaj :-D A hneď sa budeš cítiť lepšie..mňa to baví lebo je to také tanečné a rezké :-)
Ja som si dala na obed slepačiu polievku, ražniči (bez klobásky a slaniny) k tomu paradku a uhorku..mňamka :-) A večer si dám cotage znova zo zeleninou :-)

MaariSSa

A ak by vas to neobtazovalo, mohli by ste aj vy este raz napisat vase vysky/vahy/popripade vek? nech sa mi lepsie orientuje :-)

MaariSSa

jeeej baby dakujem za privitanie, zlate ste :-)

Takze mam 22rokov, meriam 172cm a momentalna vaha 59kg ( podotykam ze mam menzes a tym padom aj pazrave obdobie)...
U mna najvacsi problem - vecer, sedenie pri tv, jem jedno cez druhe a potom mam vycitky...cez den je to v pohode, pokial som v praci, vikendy su tazsie, lebo je viacej casu na lenosenie a vyjedanie chladnicky...Nechcem schudnut vela, pretoze uz som mala ccs pred dvoma rokmi aj 53kg ale to som bola prehnane chuda, vsetci mi to vraveli...chcela by som mat tak 55-56kg, ale stalych, cize ziadne skoky hore dole, aj teraz napriklad, dokazem mat pondelok po vikende 60kg a v stredu uz dajme tomu 58,5kg, lenze akonahle sa potom riadne najem, hned je to naspat :-/

KaQa

marijam:
ano ano na večer ked sa podarí :)
baby terz som mala misku ryžovej polievky a teraz mam ryžu s hub.omačkou :)
hh dúfam že to neje veľa :/
dneska som ete mala jablčko a graham.žemlu s maslom a uhorkou :)
MaariSSa: Vitaj ! :)

dana660xz

mirijam, ja ti tak závidím ten pohyb :) sloniatenko ako dnes? ide to? inak gratulujem k prílivu energie. kaqa a páči sa ti posilka? ako často chodíš? pravidelne?

dana660xz

servus kočeny :) vitaj medzi nami marissa, napíš niečo viac o sebe, koľko kg treba schudnúť, čo preto robíš a v čom potrebuješ poradiť!
ja som mala na olovrant dnes koláč, lebo kolegyňa mala narodeniny, tak doniesla, ale vzala som si tvarohový s ovocím a odolala som tiramisu a veterníku :/ musím si dnes pustiť aj ja tú zumbu aspoň na pol hodinku :)
a zajtra budem robiť špenatovo-tvarohove lasagne, môže byť? čo myslíte?

sloniatenko

mariss vitaj jasne ze ta vezmeme :) tak napis nieco o sebe kolko vazis vek vysku ako si chudla alebo chudnes?tesime sa z kazdeho noveho clena :)
marijam tak sup sa luftovat :)
kaqa no tak si si zacvicila :)