ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
čaute babky :) mirijam - veľmi dobrý nápad s tým májom, to sa mi páči oveľa viac ako valentínko! ja dnes prídem domov až okolo ôsmej- sprcha, telka a spať, takže žiadneho valentína dnes nestíham. drahý sa už ráno rozčuľoval, že aj DNES musím dojsť až o ôsmej? ako keby boli vianoce alebo čo... ja tiež na toho valentína nie som. ale muffinky stihnem ešte narýchlo upiecť, nech má radosť, keď to tak chce :)))
helus- blahoželám k ďalšej dierke na opasku! čo sa týka tvojho priateľa, vieš to sú chlapi, oni sú z marsu a my z venuše. on to tak ani nemyslel, ako si to v ty v ten moment cítila, ako si to ty zobrala. držím palec!!!
držte sa valentínky :)
Heh a moja polovička neuznáva valentína...My to budeme sláviť 1.mája ...Máááj Lááááska Čas :-P
Ale ja sa aj tak nedám..niečo mu určite upečiem :-D
marijam
pekne ranko všetkým :) !
Ták dneska Valentín :) no moja polovička chce byť somnou na večeru a vínko ešte a tak :)
Ták uvidíme :) No ale už dopredu viem čo si objednám nejaky šalatík :)
No raňajky som mala instan. kašu na desiatu mam žemlu grah. jablčko a na obed ešte neviem :/ ojs
tak babenky držte sa a prajem krááásny deň :)
Ahoj dievčatá :-)
Kiki veď je to valentín a Tvoje narodeniny :-) To nesmieš zas tak brať ;-)
Helus ale veď možno mal zlý deň, a všetko bude fajn :-) Dnes je predsa valentín...možno Ťa niečim prekvapí :-)
Ozaj baby chystáte sa dnes neikam so svojími polovičkami? Či to ani neberiete, že je valentína?
Čo idete variť??
a to mam o dva dni narodeniny a určite prinesie tortu :(
Evik on je ryba a ja blizenec.,Kika ta trocha majonezy ti neuskodi,ved to nejedavas kazdy den,a je toho valentina predsa.ja nedostanem nic,lebo je cely den v praci,a nebude mat kde co kupit si myslim.Evik1 a to sa staram este o jehomamu po cievnej prihode,ktoru treba prebalit,dat jej jest ,umyvat.Keby som ho opustila,tak by si to mohol hadzat,neni k tomu uz daleko.
baby mňa priateľ zajtra pozval na večeru...viem trápny valentín :( a musím ísť lebo sa nahnevá...tak idem ale dám si iba americký šalát ide tam aj majonéza :( to je zlééé .... a bude to musieť o 18.00...myslíte žemi uškodí ta majonéza? :(
mala by si na čas prerušiť servis a robiť sa,že nestíhaš,že máš niečo dôležité,začne mu to vrtať v hlave,bude to ťažké,párkrát si nachystá.nie je on náhodou aran? s tými je to ťažké.
Marijam uvarila som mu caj na dobry spanok,zacal ho pit,mal polku vypitu,a ja som sa ho opytala,ci potom uvarim aj zazvorovy,a on vystekol,ze iny caj on nechce len zazvorovy,zobrala som mu z ruky caj,a isla uvarit zazvorovy.Ale ked som sa vratila,povedala som,ze to je ten caj,co minule hladal.Cakala som,ze sa ospravedlni,ale nic.Taka blbosta chlap je jesitny.Ma navarene desiatu do prace nachystanu,aj ranajky nachystane,a takto sa spravat,a to sme spolu 3 roky.Ma tazku povahu.
ved ten j11 je nejaký srandista,nechápete?toto je sarkazmus.a ironia v jednom.Alebo s úsměvem jde všechno líp????J11 dychtivo čakám na tvoje nápady ,overené časom a používaním.čau.