Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

baby a čo budete zajtra obedovať? mňa nič nenapadá, rizoto a cestoviny mi idú už hore krkom :/ nejaký nápad? (bez mäsa? )

marijam

Keď mám navarenú nejakú hustejšiu polievku tak si dám...tuniaka a celkovo ryby nemôžem takže to som vylúčila z jedálnička :-) Alebo si urobím nejakú zeleninu zapečené so syrom brokolicu, karfiol..alebo vajíčka :-)

MaariSSa

Marijam - nie, nebyvame spolu, ja doma, on doma s mamou, ale dost casto u neho spavam kedze cez den spolu moc nie sme a s jeho mamou som za dobre zatial, tak sa to da :-)
No vikendy ja mam volne vzdy ale on nie lebo ma na starosti jednu restiku...ma volno akurat v pondelok a stredu a v nedelu v podstate tiez akurat o 22hod musi ist spravit vyuctovania...ako da sa to lebo ja pracujem len na polovicny uvazok kedze chodim aj do skoly...
A to s tym pecivom viem, kebyze si na veceru sacharidy odpustim, tak isto idu zo mna tie kila lahsie a rychlejsie dole...ale tak teda porad nejake dobroty co si das na veceru? ty si nedavas teplne jedlo na vecer iba napr surovu zeleninu a cottage popripade tuniak? take cosi?

marijam

Marisa ja na večer už pečivo nejem..zelenina ma dosť zasýti :-) A bývaš sama s priateľom? To je dosť na figu, že tak robíte...ale víkendy máte obaja voľné nie?

MaariSSa

Marijam - no s priatelom asi dnes nic, my pracujeme tak blbo, ze mozme byt spolu iba v noci s vynimkou pondelka a stredy :-( ja koncim o 17 v praci a on o 17 zacina :-( takze pekne Valentin o samote, dufam, ze sa nebudem utesovat cokoladou..
Hmm, raznici so zeleninou to moze byt fajn :-) ja si na veceru dam bud tu polievku este, alebo nejaky krajec chleba s cottage a zeleninou, ci na veceru by som uz vobec nemala davat to pecivo?

marijam

Ahoj Marisa...ja som dnes plánovala bežky ale je zamračené a ešte k tomu sneh poletuje..no nevadí však večer si zazumbujem...dnes ešte budem mať na obed ražniči zo zeleninou :-) Večer si asi urobím cotage zo zeleninou a syrom :-) Taký šalátik fajný :-)
A Ty čo robíš?? S priateľom idete dnes valentínovať?? :-)

MaariSSa

Ahojte kocky, takze vcera nakoniec na veceru bol ten hovadzi vyvar, asi 5platkov ementaleru boryna 20percwent tuku, trosku bryndze a isla som potom s priatelom na vinko, biele, z toho sa zevraj nepribera :-D tak ale aspon cosi, ze som nesedela pred tv a neladovala sa cokoladou..
a inai dnes konecne riadne ranajky, zjedla som dva vacsie krajce tmaveho chleba doma upeceneho, so syrokremom a s redkvickou :-) k tomu cajik s medom a citronom...a inak som v praci, mam tu dva jogurty, jablko, acidko, tie musli a zase vecer si dam normalne teple jedlo, teraz mi to ani nejde moc nachut, lebo som ranajkovala o 8,30 a som z toho riadne plna, ked inokedy si dam len jogurt :-)
A vy ako? co dnes planujete, ako budete papat?

marijam

Ahoj Danka...no hej sme sa o tom rozprávali...že máj je taký pekný ..všetko kvitne a tak... je to podľa mňa krajšie..:-) My sme napr. dnes ráno telefonovali spolu, a na valentína som si ani len nespomenula, a ani on :-)

Najčítanejšie články