ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Dana660xz - no krasne :-D ale zase nemusis mat vycitky, lebo jednak toho nebolo az tak vela, jedine tie chleby ak boli velke hrube krajce, tak je to dost, ale inak je to uplne ok myslim si, a HLAVNE : bola si predtym cvicit! ved to je super! ja ked som kedysi chodila cvicit tak som si absolutne takto nevycitala jedlo, lebo som chudla aj tak...ja sedim na zadku 8hod denne v praci, ani sa nehnem, pridem domoc a zase len sedim pred tv, jediny moj momentalny pohyb sex s priatelom raz-dva krat do tyzdna :-D takze bieda, o to by som mala menej jest, planujem zacat cvicit az ked budem mat po statniciach, cize cca April - Maj, tak ale dovtedy by som chcela dat aspon tie 3kg dole a potom telo uz len spevnovat, plany su to pekne, ale uz teraz to vidim biedne, som lenivec lenivy, a navyse aj bez pevnej vole :-/ musim na to popracovat
kikki len vydrž a nezúfaj! piješ minimálne 2 litre vody denne? keď nie, tak šup vypiť, to dobre čistí. alebo ak máš pocit, že robíš všetko správne a tak si skús kúpiť vlákninu ( psylium ) a daj si 2 lyžičky denne aj to čistí a pomáha. uvidíš, že to pôjde jedna radosť :)
mirijamka ďakujem :)))
marissa- ja som včera tiež podala podobný výkon, lebo som bola cvičiť a prehnala som to, prišla osm totálne hladná a vyčerpaná, tak som zjedla aj tuniaka so zeleninou aj 3 chleby (obyčajné!!!) s nátierkovým maslom a ešte aby nebolo dosť tak aj asi 4 lyžičky medu. som úplne ešte nadávala, že prečo už nekupujem chipsy a keksíky. tak som ešte aj pažravica pažravá zjedla psovi piškót (chudák, posledný tam mala a ja som jej ho zjedla, nuž musím jej dnes kúpiť :D )ale vravím si, že dnes sa mi to už určite nestane :)
kaqa: tie hranolky s tatárskou? no teda.... nabudúce si radšej kup namiesto toho niečo iné, než takéto prázne a hladné kalórie ... alebo nos so sebou vždy prvú pomoc: nejaké ovocko alebo tak.
Ahojte baby, tak ja vcera na veceru som to dost pokazila lebo som si dala o 18hod cca 100g syru ementaler boryna 20percent tuku, lenze za tym vianocne oplatky s medom 50g, a aby toho nebolo malo, tak aj Slavia cukriky cca 200kcal...hm, no co uz, nedala som si teda uz ziadnu "normalnu, vyzivnu" veceru, nech nezjem vela kalorii, ale rano som bola potesena, lebo som mala o 0,5kg menej ako rano predtym, viem, ze taketo vazenie kazdy den, aj ked je o kilo menej, je voda, hlavne na zaciatku chudnutia, ale aspon mi to dodalo motivaciu, aby som zotrvala a pokracovala...ciel momentalny : chcem mat uz cez vikend rano vahu 58,5- 58kg, tak som zvedava, ci to kilecko dam dole za 3-4dni!
Ahoj baby :-) Danka tak gratulujem k udržaniu sa a k tvojamu zoznámeniu sa zo svalmi :-D
Kiki nezúfaj...prešiel iba týždeň nie?? Tak to nevzdávaj ;-)
Tak ahojte baby...ja som sa dnes ráno vážila a naposledy som mala 64, 65 kg vo štvrtok a minulý pondelok 66-67 kg...ale to som mala posledný deň menzesu ešte a dnes je to 63,5-64 kg myslela som si že to aspoň dám na tých 63 no :( pekný deň prajem
ahojte :) tak dnes máme 15steho, odvážila som sa, pomerala zrána a žiadna zmena. uľavilo sami, lebo tých prehreškov som mala za posledne dva tyždne viac než dosť :) ale všimla som si, že mám svaly :) že pod tým tukom je niečo tvrdé a keĎ to napnem, tak je to vidno :) tak som sa dnes zoznámila so svojimi svalmi, pekne som ich privítala a povzbudila ich nech len dajú zo seba dolu tú ťažkú tukovú prikrývku :D no a potom som si našla v schránke oznámenie o balíku, takže dnes po práci idem na poštu vybrať tukomer :)))) teším sa moc :)
krásny deň vám prajem!
aojte babyy tak včera som na pc nebola ale dneska vám píšem. :)
Ták včera som mala hnedu žemličku s uhorkou a jablko čajik len jeden a potom kusok hranolky s tatarskou mala som dosť šialeny deň hh behala sem tam tak som ani skoro jesť nestihla .... na večeru som si dala kuracie soté bolo veľmi vinikajúúúce :)
Taže tak :)
Dneska na desiatu 2 krajce hnedého chlebíka s reďkovkou a jablčko na obed ešte uvidíme :) Prajem krásny deň :)
Áno Helus tie plienky a to okolo toho veľmi dobre poznám :-/ Ja zajtra neviem čo budem jesť..niečo vymyslím..:-)
Marijam aj ja sa staram o priatelovu mamu po cievnej prihode plienky a tak dalej.inac ta ryza je fajn teraz som dopila pohar acidka prepadol ma hlad.Ranajky mam 3 pomarance a moje slivky susene,a desiata zajtra bude orechy+ hrozienka.obed bude to maso+ zapekane s kapustou,a olovrant neviem,ale vecera bude to viem iste to ryzoto,s nejakou uhorkou a paradajkou.
natural ryza je vyborna, je akoby taka "tvrdsia", ale to iba napovrchu, akoby mala taku tenku supku na sebe. inak je vynikajuca, ja som taky hryzavy typ, co rad hryzie zrnka, a toto sa mi zda ako velmi vhodne hryzave jedlo :D