ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
No Helus...bývam a starám sa o starkú s otcovej strany..a dnes bola na návšteve zas starká s maminej strany :-) a tak no...
Babule to ryzoto je vam velmi chutme mozem povedat,bala som sa toho,aka bude ta ryza,robila som ju 1x.A mozem povedat ze je dobra.No zajtra mam vecer ryzoto.Rano va vazim aby som vedela posudit,ucinky.Marijam gratulujem ti ze si odmietla,ale keby si si dala kusok,tak sa svet nezruti.Ty opatrujes svoju starku,alebo este chodis nejaku inu opatrovat.Teraz mam zazvorovy cajik uvareny mnam.
Ahoj babule..takže ja som dnes taká spokojná zo sebou :-) Tu na fóre som sa dočítala aký je tanec veľmi zdravý..takže mám dnes za sebou 40 minút tanca...zapla som si hudbu a tancovala..sem tam som do toho vsunula nejaký ten cvik. Potom okolo 50 brušákov a 40 drepov. Joooj svaly na nohách mi teraz len tak hrajú :-) Teraz si už len spokojne chlípem čistú vodu :-)
S papaním som tiež veľmi spokojná :-)Dnes na valentína som dostala od starkej čokoládu..heh a tá moja čo ju tu opatrujem otvorila na večer ďalšiu-vyšňovú!!!! MŇAM!!! Núkala mi, prosíkala ma aby som si dala..ODOLALA SOM..Povedala som, že nech si ju schová..že dá mojej malej sestre keď príde :-)
To je pocit :-)
Heluska a tá natural ryža je nejaká iná chuťou? Ja som ju totiž nikdy nemala :-)
Ahojte babulky,ja prave veceriam mozarellu+ uhorku+ veliku paradajku+ ladovy salat.No a mam nakupene suroviny na to ciastiace ryzoto,vyskusam,ved nemoze to byt zle.len ja pouzivam klacicku ryzu,a toto je z natural,ved vyskusam.
ahoj sloniatenko, čo tak neskoro dnes? :) ako sa máš?
ahoj marrissa tak ja mam 25r 165cm a pred mesiacom na zaciatku chudnutia 68,4 teraz 66.9.
helus gratulujem k cm ktore su zas dalsie prec super :)
Marisa niečo bielkovinové si daj ;-)
ja mam akurat za sebou obed/olovrant kornspitz a acidko jahodove moze byt? tiez rozmyslam co na veceru, ale asi sa rozhodnem podla chuti... :)
Helus kapusta zapečená s mäsom mňaaam...mne by to ale viac chutilo s kyslou kapustou :-)
baby ahojte ja idem na nakup,a vecer chcem vyskusat urobit to cistiace ryzoto,tak som zvedava,ako to bude chutit.Inac v praci som mala kapustu zapekanu s masom hlavkovu,a vecera bude mozarela,a nejaka zeleninka.Dusenu uz nemozem ani citit tak ladovy salat + paradajka.Vecer napisem,ake to bolo.