Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

www.aspsk.sk a kupujem to v leárni
toto psylium stojí asi 2,5 euro a mám to aj na mesiac, aj na dva ako kedy. ono si to dáš do vody a vypiješ, ale musíš si dať veľa vody, na 1 lyžičku 3 deci vody. potom sa ti v žalúdku z toho urobí taký gél a ako putuje tvojim telom von, viaže na seba škodliviny. čistí to črevá, pomáha žalúdku pracovať správne.
čo sa týka toho, že si schudla za ten týždeň keď si jedla len dva krát do dňa. garantujem ti, že to nebolo nič iné ako voda maximálne si prišla o nejaké svalstvo, tuk máš stále ten istý. teraz, ako dávaš telu 5x denne jesť, je chúdenco v šoku, že čo tak veľa, takže nechaj tomu čas , uvidíš o týždeň. telo sa musí uistiť, že takto v dostatku bude aj naďalej a keď si zvykne, tak vtedy sa bude vzdávať svojich tukových zásob. kikki uvidíš po 3 týždňoch.
skús sa nevážiť, ale merať, ja sa meriam 2x mesačne, annika napríklad každý týždeň.
a inak ja som taký typ že bez cvičenia mi nejde schudnúť ani deko. možno aj ty potrebuješ cvičiť. vyskúšaj, ale nečakaj zázraky za týždeň.
marissa, ja ti nechcem do toho kybicovať, ale to ako ješ? veĎ to nemá nič spoločné so zdravou stravou. na kaloricketabulky.cz som ti hodila čo si zjedla za dnesny den, takze od tej povedzme osmej do piatej poobede si prijala 2314 KJ . to je tretina tvojej odporucanej dennej davky kalorii. takže sa nečuduj, keď di večer tvoje telo vypýta zvyšené dve tretiny. a ty mu ich dáš v podobe chipsova cukríkov, lebo to sú rýchle kalórie. a bielkoviny chudatko telo nedostane :((( marissa mne trva zostavit si jedlo na druhy den podla tychto kalorickych tabuliek 10 min. a az vtedy ako som si to zacala pisat somzistila, kde je chyba. 10 min denne ta nezabije (hlavne v praci XD) takto ale mozno schudnes, ale zasa to budu len tie svaly a tuk ostane ...

kiki5599

pijem 2 litre aj 3 litre denne...všetko dodržiavam chudnem takto týždeň...takouto stravou pred tým týždeň som chudla tiež ale tak že som jedla 2 x do dňa...a teraz som prišla z mesta odvážila som sa a mam zrazu aj 63 kg...ale potom som zišla z váhy a skúsila som sa znovu a zrazu zas 65 kg...mám mechanickú váhu a je dosť stará...ale viem to že som trošku schudla brucho mám oveľa menšie a váha mi dávno neukázala 63 kg :)

marijam

Marisa..na obed si skús z domu nosť...nie takto..iba jogurt s jablkom :-) Nič Ti to nedá si večer nachystať..
No tiež mi to príde blbé, že skáčem ako zmyslou zbavená :-D Ale čo..hlavne, že sa potom super cítim ;-)

marijam

Super Danka..ja som si pri raňajkách našla čas..jedla som asi 20 minút..ale efekt je zaručený a hneď :-) Inak hneď ako som dojedla tak sa mi fajne grglo sprepáčením..čo znamená, že telo všetko prijalo a má dosť..a predtým nikdy.. Ak sa mi bude dať určite to tak budem robievať..Inak ako tak pozorujem samú seba tak vždy po jedle som mala také nafúknuté brucho...dnes nie. Cítim sa omnoho lepšie aj keď som najedená :-) Myslím, že takto sa dá predísť tzv. "vlčiemu hladu" no uvidíme :-)
Karfiol by som si veru dala :-)
Dnes robím tú fazuľu a urobím si ju riadne hustú a na kyslo :-) Tak to milujem :-)

MaariSSa

Dana660 - ja studujem externe právo, ale som len v 3.rocniku, cize len bakalarske statnice zatial :-) este ani nepisem bakalarku ktoru mam odovzdat na konci Marca, tak som zvedava kedy sa k tomu dokopem...

Marijam - viem, 30min denne by ma ozaj nezabilo, len cvicenie som myslela tak, ze by som sla do posilky, kardio a nejake posilnovanie, neviem si samu seb apredtsavit ze pridem z prace, zapnem MTV a poskakujem tam ako zmyslov zbavena, este keby ma tak nasi videli, si pomyslia, ze som sa dala na drogy :-D
Ale napad to nie je zly...
Ja som mala dnes na ranajky 135g jogurt tvarohovy s prichutou tiramisu mnam :-) lyzicku lanoveho semena, kava s mliekom a pol litra zeleneho caju, teraz tiez popijam cajik a o 11hod desiata, mam tu ten isty jogurt, acidko, a jablko, rozmyslam ako si to rozlozim ale asi o 11hod jablko a o 13 jogurt a o 15hod acidko a potom o 17hod doma nieco uvidim co, mama mi slubila uvarit sosovicovu polievku,tu mam rada ale to bude az okolo 19hod

dana660xz

mirijam, ja sa tiež čudujem ako som to do seba dostala, dnes som mala na raňajky 2 knackenbroty so syrom a po troch hodinach mi cinkol budik, že desiataaaaaaa, tak sa mi ani nechcelo jesť.
a stým prežúvaním je to pravda! dneska si to "odmeriam" mám lečo s vajcom nakoniec na obed, to som mala urobené asi za 10 minút aj s cestou do pivnice a späť :) na zajtra si chystám karfiolik. a potom asi fazulovu ako ty, si mi urobila chuť. mňam

marijam

Viete čo som dnes urobila? Všade sa píše, že keď ješ tak je dobré sa zamerať na to ako prežúvaš...že je niekedy dobre si aj počítať koľko krát prežuješ..Tak dnes pri raňajkách som to tak robila..prežula som asi 40krát jedno sústo..a je tomu asi 2 a pol hodiny ako som jedla..a stále som tak fajne nejedená..žiadny blbý pocit, že by som si niečo musela dať :-)

marijam

Danka no tri kúsky chleba do mňa nevlezú ani ráno :-D Dnes to bolo ledva jeden a druhý taký krajec :-D Lenže ja pekávam svoj chlebík..a včera som do neho pridala ešte aj pšeničné otruby..Síce kombinujem múku bielu s celozrnnou..ale zato do neho dávam veľa ľanového semiačka a slnečníc :-) Takže myslím, že celkom zdravý :-)
Marisa sex 2x do týždňa to nieje zas nejaký extra pohyb :-D Keď prídeš s práce skús si tak na 30 minút zapnúť nejakú hudbu a tancuj Tých 30 minút Ťa pred štátnicami nezabije..Budeš mať zo seba lepší pocit ;-) Pokiaľ sa nedrtíš ako môj priateľ..čo si ráno privstane o 6, a učíííííííííííííí sa a učííííííí..len 20 minút si vyhradí na obed..a možno 10 minút čo sa vyvetrá vonku..a skončí tak o 10 večer :-D
Čo dnes idete variť?? Ja už som si postavila fazuľovú polievku :-)

dana660xz

marissa to ako keby si o mne hovorila :)))) teda minulý rok :D :D :D tiež len robota (sedenie) hačkať do auta šup domov pred telku a večer možno nejaký posteľný pohyb :D :D :D
budem ti držať palec na štátniciach! a čo budeš končiť? ja totiž zvažujem ešte jednu VS externe, ale akosi neviem ani čo by som študovala . mám ekonomickú a chcelo by to ešte nioečo. všetci v mojom okoli si robia druhe VS, mam cas do konca februara..