ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
ahoj marijam mala som moc roboty .mnam posli mi aspon kedrn tanier :) noja a jredenie?predvcerom dobre len neviem ci so
m nejjedla menej a vcera klasika ranajky potom mandarinka par hrozienok potom zas kusok chlebiku syr zelenina maslo a vecer zleer grilovane masko dva kusky v marinade s olejom k tomu zemiaky trosku masla a 3rajcinky.a dnes klasika ranajky potom dve mandarinky zase kuspk chlebiku syr ibed neviem vecera neviem :) jaj a vcera kocka cokolady a predvcerom asi 2lupienky chipsu inak nic :)
Aojte baby tak ja denska jalbčko a dva hnedé chlebiky s redkovou , na obed paradajková a kúsok halušky :/
Dosť mám zlý deň :/ svoje dni mám aj aj nervózna som :/
Nejake jedlo s Tofu? syrom ? nepoznáte? :)
Ahoooj sloniatenko...a kdeže si sa túlala?? Ako sa mávaš?? Ako Ti to ide s jedením?? Ja som už dnes zjedla dva taniere fazuľovej polievky..parádna sa mi podarila :-)
ahojte baby
ahoj danka dobre sa mam len som mala moc roboty takze som nestihala vobec a dnes podobne,,,a ty?danka neboj vahasa pohne a kika nikam sa nezen!
dana- dakujem ti....lebo ked mi pred tyzdnom v pondelok ukazala váha ešte 67kg síce som mala menzes ale posledný deň to akoby som hoani nemala a dnes 63-64 kg...tak som štastna :)
Tak baby ja mám za sebou fazuľovú polievku..mňam :-) Parádna sa mi podarila..Teraz sa idem kus pohýbať..ako to mám vo zvyku, že vždy po obede sa hýbem :-)
kikki no vidis kilo je dolu :) mozes byt stastna, gratulujem ku kilecku :))) to teda znamená, že všetko robíš správne a si na dobrej ceste :) ešte raz blahoželám !
marissa no dačo spapkaj poriadnejšieho na obedík a bude to lepšie. uvidíš. a ako hovorí mirijam je lepšie byť nachystaná aj na obed. veď nikto nevraví, že to musí byť teda zrovna varené, ale aj cottage so žemličkou je fajn napriklad na obed. a hej tie kaloricketabulky su take no nie najjednoduchsie, hlavne tie mnozstva tam napasovat, ale ja viem, že keď nazapisujem, mam tendenciu sklznut k takym cinom ako "z jedeho zakusku predsa nemožem pribrat, dam si k tomu este jeden krajec chlebu " a pod. sama uvidíš čo ti najviac vyhovuje.
dana- ja nevravím že som za ten týždeň čo sa zdravo stravujem a jem 5 krat denne neschudla nič určite to 1 kilo ano :) a cvíčím každý druhý deň na stepperi 45 minút a každý deň 50 brušákov a 75 drepov... :)
Dana660 - ano viem vcera to nebolo nic moc, uz som sa aj ja kukla na tie kaloricke tabulky cz, ale cele je to nejake zlozite, pretoze casto mi ukazuje ze zjem o vela viac sacharidov ako by som mala, alebo tukov, nechapem :-/ rozmyslam teda ze na obed si pojdem kupit nejaku celozrnnu zemlu aspon, aby malo telo sacharidy cez den
Danka..to bude asi tým, že neje na obed normálne jedlo ale až večer..to podľa mňa robí hodne..Fakt nejalepšie si prichystať....