ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Ahoj KaQa vďaka..ale ja nechudnem..asi takto sa udržiavam cca už pol trištvrte roka :-) A čaj pijeme z čerstvého zázvoru :-) Nastrúhaný normálne zaleješ necháš 15-20 minút lúhovať precedíš a piješ :-) A dá sa zohnať hockde..mne otec včera doniesol z tesca, ale majú ho aj v kauflande a isto aj lidli :-)
Ja budem dnes asi karfiol..teraz mám chlebík, pomazánku, zeleninka a syr :-)
marijam
:) Krásne ide ti to :)
No pekne ranko babenky :)
Tak ja dneska budem v škole a idem makať :)
takže dneska som si dala zatial fenikelovy čajik a na desiatu mam chlebiky so syrom a s uhorkou a jablčko uvidime ako to bude poobede :) na obed nebudem doma nestíham jessť tak neviem :( asi si ešte niečo k tomu pribalím.
Baby kde ste kupili zázvorovi čaj???nejako nemožem ho najsť.
Ete sa vam musím priznať včera prišli ku mne baby čo som ih dávnejšie nevidela dali sme si vínko a chipsy a keksíky ale malo čo som jedla sladke aj slané ale aj tak mam zlý pocit :( ale musela som mam kramy a ked ich mám veľa toho potom jem :/ ved to asi poznate hh :)
A vy ako dneska? ako ? čo budete papkať? :)
Krásny deň!
Baby teraz som sa pomerala aby ste vedeli asi ako vyzerám..
prsia-88cm
pás-70cm
boky-91cm
noha-51cm Môže byť nie?? :-)
Dobré ránko babule
Jooj helus to je mi ľúto :-( Ale hlavne dúfam, že je všetko v poriadku :-) No dochutila som to aby to malo chuť..len soľ..kľudne si do toho môžeš dať nejaké bylinky :-) Tiež som zvedavá na tvoju váhu..držím palce :-) Drž sa dnes :-)
Sloniatenko to čo? :-O ehm ale nevadí..všetko bude fajn moja :-)
Čo dnes idete variť?? Ja budem mať ešte tú šošovicu..ale rozmýšľam nad francúzkymi zemiakmi alebo karfiolom ...no uvidíme..Teraz som si privstala..načapalo u nás veľa snehu takže tak na hodinu mám teraz čo robiť kým to poodhrňam spred domu ...super rozcvička hneď z rána :-)
Baby držte sa..nedepkujte kvôli prehreškom..držím vám paľúšteky ste super ;-) Krásny dník vám..
helus tak nech to vsetko dobre dopadne.neboj bude dobre.chod si lahnut .
babyyyy strasne dala som si 6kociek bielej cokolady....a este k tomu az niekedy po 23h boze to co ma napadlo??teraz ju svinu citim jak mi lezi v krku a nechce sa hnut asi mi tym dava najavo ze som ju nemala jest!!boze :( helus som zvedava co ukaze vaha.dobru nocku prajem.
marijam velmi dobra vecera aj si to ochutila solou,alebo niecim,vyskusam aj ja niekedy.
Ahojte baby ja som mala poobede hekticke,pred chvilou som sa vratila z nemocnice,svokra mala bolesti,vzdychala a jajkala,ma zapal mocovych ciest bola som s nou na centralnom prijme od 18.15 do 22 a teraz jej tecie infuzla,o 23 si mam zavolat,a potom ju niekedy doveze domov sanitka,ona je leziaca.Fasa rano vstavam do prace o 5 a to som dnes nemala veceru,ziadnu,nebolo kedy,ale zabila som to teraz mozarellou a hrncekom kakaa,aspon nieco som zjedla.Verim,ze zajtrajsok bude fajn,vnucka ma v skolke vystupenie ucia sa anglicky,takze tak skoro domov sa nedostanem.Uz mam do prace to ryzoto nachystane.Baby drzte sa zajtra sa rano chcem vazit.
Už som si vymyslela...uvarila som si jedno vajíčko to som si nakrájala na kocky spolu zo syrom a paprikou a zaliala som to jogurtom..mňam :-)
ja som teraz docvičila na steppery 45 min. spravila 50 brusakov a 50 drepov...ja vobec necítim žiadnu námahu na stehnách a ani v bokoch ked na nom cvičím a to cvičím dosť rýchlo...namahu len pocitujem na lýtkach...a baby ja sa odvážim presne takto o dva týždne :)
baby ja mam problem na vikend udem k mame a uz som pocula ze bude domaca pizza na obed a kde su dalsie 2dni??a uz hovorila ze vecer si dame chleba so salamou abo slaninou...no na to jej poviem ze nie ved fujja take ani nelubim a spravim siasi omletku :) ako nieco sa bude data nieco nie :( moja mama furt nieco je ako sladke slane mastne.. :(