ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
kiki, odmeraj sa pre kontrolu trebars v sobotu, ak budu vysledky rovnake ako dnes, tak by som to brala ako fakt :)) btw. ja sa cez prsia meriam bez podprsenky
baby ja som sa dnes zo srandy pomerala ... naposledy som sa v sobotu a moje miery sú
prsia- 90
pás- 76
boky- 93
stehno- 63
a v sobotu boli-
prsia- 95- no niesom si istá mala som inú podprdu asi :D
pás- 76
boky- 95
stehno- 65
e to možné??? že za necelých 5 dní som schudla napr. zo stehna 2 cm? ale fakt som v sobotu mala 65 týmto som si istá :)
a ja co varit mam? :( no neviem vobec
No ja idem tie zemiaky robiť...samotné, bez karfiolu..
marijam- ja mám dnes tiež narodky :) a to máme na obed palacinky ale asi si ich dám s tým tvarohom a večer určite bude niečo sladké asi torta...ak nebude torta nedám si nič...ach dnes bude deň zabitý :(
marijam ale ty mas uz aspon schudnute cize si obcas mozes i dopriat.co mam varit??nieco velmo rychle :)
Inak dnes má otec 50-tku...už špekuluje, že v sobotu si upečieme kačku, vypijeme niečo..no teda fúúúúú..Takže uvidíme ako sa budem držať :-)
ahoj danka ano myslim ze su v tomto dost podobne :) a co ty hovoris na to ze si dam tu jej pizzu?jeden krat nevadi ne?danka v tom sladkom ti nejak asi neporadim.no ja som tiez furt jedla a jedla co zrala sladke ale odkedy chudnem tak si dam lrn obcas ale vcera som si dala 6kociek bielej cokolady po 23h!!!neviem co to malo znamenat :( ty jes chrom aj ovocie i chleba tmavy?zemiaky cestovinu?tak neviem.nemyslis nanho furt?moze to byt v psychke?neviem a co dnes jes?a co inak?
Ahoj Danka ďakujem krásne ..dúfam, že sa mi to aj podarí si udržať :-)
No a ty moja nezúfaj..doobeda jedávaš nejaké to ovocko alebo tak? V mojom prípade ja neviem..ani ovocie nejem, ale na sladké takú chuť nemám..neviem čím to je.
Baby akurát som mala 45 minútový maratón odhadzovania snehu..heh ani civčiť dnes nemusím či? :-) A stále sneží...tak predpokladám, že ku večeru ma čaká to isté...Rozhodla som sa dnes, že len zemiaky s cibuľkou dám ro rúry upiecť..karfiol sa mi nechce hľadať v mrazáku..mám ešte polievku to bude hádam stačiť. Som celkom premrznutá..mám chuť sa len pod deku zabambušiť..
Kiki tie palacinky mňáám ja by som si dala s tvarohom :-P
baby mi dnes máme na obed palacinky :( budem ich jesť samé s džemom mi aj tak akosi nechutia