Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Annika1987

baby, mne je strasne smutno :D mam dostat svoje dni a hormony pracuju, citim sa uplne sama a smutna a ze som nanic :D a ze ani ziadne kamaratky nemam a ze ani nikam nechodim, pomooooooc :D dnes idem cvicit, tak snad trochu endorfinov zo seba vydolujem, lebo inak budem zajtra uz asi plakat :D

kiki5599

uf baby dala som si na obed 4 palacinky, 2 s tvarohom a 2 bez neho lebo s tym tvarohom boli blä..dufam žemi to nespraví nič :(

dana660xz

jáj tak to sa merias ako annika:) ja som rada za tú šošovičku lebo ako sa poznám zámerne by som sa merala, tam kde to ukáže toľko koľko ja chcem :D :D :D

dana660xz

dakujem annika, urcite to vyskusam.pred cvicenim si dnes kupim nejaky banan alebo take nico. a určite si dala ešte nejaký ten centimetrik dole, cvicis, pekne papkas, ale ak nie, tak uz nie je z coho =)))
kikki no to je na porazenie s tymi nohami :/ a ako vieš že to meriaš na tom istom mieste ako minule? ja si nohu meram okolo jednej mini šošovičky :) (som rada že ju mám)

Annika1987

kiki, to nevadi :D ale co sa tyka bokov, tak myslim, ze tam si sa nemala ako pomylit, ibaze by si sa merala na uplne inom mieste ako v sobotu, ale nejaky ubytok tam, podla mna, naisto bude...

Annika1987

danka, citam si o tych biskupskych chlebickoch. kedze si zjedla frajerove ranajky, tak to uz musela byt fakt neodolatelna chut na sladke. myslim, ze takato chut prichadza vtedy, ked je nizka hladina cukru, a to pride asi vtedy, ked mas malo energie. btw. po cviceni ak mas chut na ovocie (tiez vlastne cukry), je to uplne normalne, lebo telo vydalo energiu a potrebuje ju doplnit vo forme sacharidov. preto je vhodne po cviceni do pol hodiny zjest kus ovocia. skus to, mozno sa vyhnes neskorsej chuti na sladke. ak by sa mne stalo to, co tebe, tak by som urobila to, ze pred cvicenim by som zjedla viac sacharidove jedlo. a na veceru si dala dostatocny prisun bielkovinoveho jedla, nielen zeleninu.

kiki5599

baby dakujem :) a viete čo som zistila? odmerala som si druhú nohu a tam mám v stehne 65-66 cm :D ja sa scvoknem zabudla som že jedna noha je iná a druhá iná _:D

Annika1987

dani, ja neviem, ci bude u mna nejake minus, skor tipujem plus :D som to posledne dni veeeeelmi pokazila :) ale nevadi, ide sa dalej a ked budem citit, ze sa chcem zase odmerat, tak sa odmeriam, ale najskor to bude az o ten tyzden :) dakujem, ze mi tak veris :) podporuje ma to :)

dana660xz

kikki vsetko najlepsie k narodeninám, vela zdravia, stastia, lasky a ubudnutych cm :)
tie centimetre ubudnute mozu byt vzhladom na to kolko cvicis! gratlujem!!!!
sloniatenko ja mam dnes zsa lečo s vajcom a cicerovou plackou. lečo je easy :)

Najčítanejšie články