Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

kiki5599

fuj baby ja po tych 4 palacinkch čo som zjedla o 12.00 som nevládala zjesť jogurt o 15.00...taká som plná...keď som nechudla som aj zjedla 7 palaciniek pažravec :D

sloniatenko

baby to je hrozne nestihla som jest a tak som si dala3lyzicky medu a malu hrstku chipsov nie velaa platok syru

sloniatenko

ahojte baby tak ja idem daco uvarit asi bravcove :( danka dik za napad s lecom ale ja ho nelubim.
annika to co tu citam?hlavu hore moja bude dobre a urcite mas ka
mosky pretoze mas nas a my sme tu pre teba takze ziadne take uz nechcrm pocut si super baba a moc dobre sa s tebiu pise a urcite si i kocka ako naozaj :) baby hlavu hore !idem varit moje zlate.spravim asi dusene masko s niecim asi na paradajkach :)

Maoam

kiki: srdecne ti gratulujem k tvojim narodeninam, zelam ti vela zdravia, lasky, stastia a uspechov :-)

blahozelam k mieram, vies co si myslim? ten ubytok 2cm je realny a konkretne by som povedala, ze kedze si po menzese (to si bola ty, ze?), tak odisla z teba voda, zvysok je schudnute kvoli strave

Maoam

Annika, dakujem ti :-) cmuk :-), inak ja sa takto citim pred kramami tiez, hormony...proste vtedy stracam kontrolu nad takymito emociami :-D. Neboj, bude lepsie, ten tlak povoli.

dana660xz

annika, či si pipi? ty a nanic? co uz nevedia tvoje hormony co od radosti? ved ty si moj vzor ako sa chudne! ts ts ts poza usi tym tvojim hormonom. xD a ze si sama? tomu neverim taka kocka a zlata mila baba ze nema kamosky? no to si asi slepa, lebo tuk tuk na monitor a kto sme my? kamosky predsa :)
potrebujes rozveselit? tak teda :vtipy.vychytane.sk alebo ti chyba pozitivna energia? tak potom www.dennamotivacia.sk
šup úsmev na tvár hlavu hore! :)

Najčítanejšie články