ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko, inspirovala si ma! dam si ja dnes na veceru volske oko so zeleninou :) asi dve :))
maoam ako doteraz to bolo vsetko ok lebo som pravidelne jefla ale teraz mam viac roboty v praci a trosku nestiham a ja jem chlieb celozrnny.ale ja vtedy ked dojdrm domov a som hladna zjem hocico nemusi to byt len sladke.no nastastie sa mi to pocas tochto mojho chudnutia stalo asi 2x.
marijam stastnu cestu :)
danka zub?ojojoj :(
vecerat budem asi vajce a zelenina bud omeleta prazenica abo volske oko a vy?cottage moc nelubim ee :(
Danka no mám dnes toho bolo až moc :-/ A ja si tiež doma pečiem..kombinujem hladkú a celozrnnú múku, pridávam ľanové, slnečnicové semená, rascu..a dnes som dala aj pšeničné otruby :-) Podľa mňa celkom zdravý :-)
mirijam ty máš naozaj dobré fitko s tým snehom :) ja budem mať na večeru niečo každopádne riedke, ozval sa mi zub múdrosti, zrazu sa mu hcce rásť :/ zajtra asi v podobnom duchu - zlatý dobrý cottage, ten netreba žuť :D :D
sloniatenko :((( nestíhaš papať :/
maoam ja jem prene každé tri hodiny. chleba nejem teraz vobec, iba ten knackenbrot, ak sa to da nazvat chlebom. dnes si napečem nejaky celozrnný a budem si davat ten na ranajky. dakujem za radu :) a ako sa ti dari?
Ďakujem baby..Ja som zo sebou spokojná :-) Už sa len udržať..no nič idem ja ka mame....no nechce sa mi ani chodiť..dnes som toho moc porobila fakt :-/ Čo budete večer papať baby??
sloniatenko, skus nosit so sebou hroznovy cukor, v taske, vo vrecku, je to lepsie ako lyzicka medu, das maly cukrik a ulavi sa ti, ak mas hypoglykemiu, hocikde v meste, v praci
Sloniatenko, snazim sa drzat sa, hlavne so sladkostami, lebo u mna vsetko stoji a pada na tom.
To co popisujes, nemas problem s nestabilnou hladinou glukozy v krvi? lebo toto je typicky priznak, ja to tiez mavam, preto sa snazim, pokial sa da, vzdy to nejde, viem, jest pravidelne aby mi tak neskakala a dobre je co najviac zaradovat viacrznny chlieb doobedu, lebo lepsie udrzi hladinu ako bezny chlieb.
ahoj maoam no az na to ze som vcera pred polnocou pri telke zjedla 6kociek cokolady a dnes 3lyzicky medu a trosicku chipdov dobre.no neviem co ma to s tou cokou napadlo !!a dnes 4lyzicky medu!!!to asi od hladu bo este nemam obed a v robote som nestihla sa najest teda drsiatu len semiacka a mandarinku... a ty maoam?
marijam krasna musis byt stihlunka super :)
marijam, zabudla som ti napisat, ze mas uzasne miery a ty si este aj vysoka, proste WOW, musis byt kocka riadna :-)
Sloniatenko, ako sa drzis?
Baby ja som si konečne sadla k zázvorovému čaju...dnes taký ubehaný deň, že cvičiť sa mi nebude chcieť..vlastne ani nemusím keď som dnes hádzala sneh všehovšudy asi hodinu a pol..Dnes som proste stále na nohách..a to ešte pôjdem k mame..a tak no...des..ani jesť mi nechutí...večer už iba jogurt s niečim zjem..