Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Annika1987

a inak tlacim teraz tie volske oka z dvoch vajicok, nakrajanu skoro polovicu salatovej uhorky :)) a nakrajanu rajcinu, mnam

Helus

Evik1 zasadne jedavam vlasske orechy,ostatne mi nechutia,aj ked som uz vselijake orechy jedla.A para orechy su tiez celkom fajn,ale nemusim,som verna klasice.No pekne si to napisala,to je priatelova mama,co je po cievnej prihode,byvam s nimi a staram sa o nu,popri robote a ostatnych povinostiach.Vnucka bude mat v auguste 7 rokov,je zlata,a ma uplne moju povahu,aj stravovanie,ma po mne,co sa tyka masa,nechce.Ked bola mala,kazdy vravel,ona je cela babicka,a mali pravdu.Baby ja som si nakoniec u dcery dala cerstvy ananas,na olovrant,bol mnam.A vecera bola omeleta z vajicka+ kopec zeleninky,a este si dam acidko,nejako mi vyhladlo.A samozrejme zazvorovy cajik.zajtra mam zase to ryzoto,ale uz tento tyzden nie.

Annika1987

kiki, gratulujem aj k narodeninam (prajem vsetko najlepsie!) aj k vahe :)) krasne ti to ide! :)
ja som sa pred chvilou vratila z taeba... ona sa asi rozhodla, ze nas dnes zavrazdi :D take tempo nasadila, ze sa mi trasu vsetky svaly, aj tie, o ktorych som si myslela, ze uz ich ani nemam :D inak kondicka dnes nic moc, asi kvoli tomu, ze som minule vynechala. dnes sa mi nezdalo, ze mam stihle nohy, ale zase sa mi zdalo, ze mam pekne ruky :D a uz sa necitim aspon taka sama, bolo nas tam dost :D
KaQa, s cvicenim sa ti bude chudnut lepsie - nielen spalujes tuky, ale aj budujes svaly, ktore ti potom pomahaju lepsie spalovat tuky, zrychlujes si metabolizmus a dodava to aj dobru naladu..

evik1

Heluš ahoj,ktoré orechy papáš vlašské,alebo kešu,či burské...?nejakú zmes?alebo mandle? a kolko si ich dáš na jeden raz?dík.inak,máš sendvičový efekt,ako tu tak čítam aj mama chorá,priateľ,čo ťa vytočí+ vnučka...no ale aspon nie si sama nie?

KaQa

Tak babenky som si vás teraz dočitala :)
no ja došla konečne domou a dala som si teplu polievku paradajkovú zázvoroví čajík a priznám sa mala som aj kusok slaninky :/
Ved mam svoje dni :/ to sa neda bez toho hh stale ma láka a láka jesť :/
Veď to nejako ete vydržím a potom pokračujem daľej :)
Baby fitko nam zrušili :/ tak neviem čo budem robiť a domou budem tak okolo 4-5 chodiť domou a to sa len najem naučim a spať :/ nekedy už okolo 9 spím :/
Da sa chudnuť bez cvičenia?
Ale pohyb mam stale.... tak neviem :(
prajem krasny dohodoví večer :)

marijam

Kiki máš dnes narodky?? Tak všetko najlepšie prajem :-) No k mame som sa nadarmo trepala..nebola doma..tak som si aspoň nákup urobila-zásobila som sa zeleninou..
Teraz si idem dať cottage a syr..a potom ma asi odvalí do spiša po dnešnom dni..
Helus to si jak ja som závislá na sušených banánoch..ale tie teraz tiež sa snažím obmedzovať..heh..no ale keď mi príde chuť na ne..tak to koniec..ako v sobotu sme boli s priateľom pri jednom známom..a cestou s5 som zjedla balík 250g sušených banánov :-/ :-D No čo už :-)

kiki5599

baby ja sa musím pochváliť ... dnes som si dopriala aj palacinky potom som mala jogurt a teraz som robila očká lebo má prísť návšteva asi 6 som ich zjejdla a ešte som sa napila vééééľa vody a hnedď za tým som sa šla zo srandy odvážiť a čo nevidím? 63 kg :D to je darček na tie moje narodky pretože včera ráno som mala 63-64 kg ...a teraz som riadne najedená a ukázalo mi 63 som šťastná :) dúfam že to nie je len nejaký klam...:)

Helus

kiki prijmi moju srdecnu gratulaciu k dnesnym narodeninam.Inac vidim,ze lietaju na veceru jedla z vajicok.asi zajtra budem aj ja mat veceru vajecnu.

Helus

Ahojte baby mam sa fajn aj pacientka sa fajn ma zapal mocovych ciest,to je niic,oproti cievnej co mala v maji.Som jak mymleta rano ju doviezli o 2.30 a ja som vstavala o 5 do prace,takze dnes zalomim po spravach.Bola som vnucke na vystupeni,a teraz som si dala dobru kavicku,a makam domov varit,to kuracie sote na veceru.Inac to cistiace ryzoto by som nemohla jest kazdy den,mala som problem ho na pbed zjest.Baby drzte sa vecer si vas precitam.Zajtra budem mat na ranajky ananas a nejake ovocie mam tu,mam rada ranajky ovocne.A samozrejme moje orechy+ hrozienka,som na tom zavisla to som zvedava,kedy sa toho prejem.

Najčítanejšie články