Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Annika1987

dani, nemavam svalovicu po cviceni. dokonca ani po tom vcerajsku ma nic neboli, iba ked silno napnem brusne svaly, tak tie trosicku citim. u mna to byva vzdy tak, ze ked po dllllhej dobe zacinam cvicit a idem prvy raz cvicit, tak vtedy mam po cviceni svalovicu. ale po dalsich razoch, aj ked sa znicim ako vcera, uz nemavam. tak viem aspon posudit, ci si moje telo este pamata posledne cvicenie alebo nie :D. a tusim tento raz si zapamatalo :D. naposledy som totiz bola pred tyzdnom a potom az vcera.
baby, ked vam to dlho nejde dole, tak podla mna by vam pomohlo skor nastartovat metabolizmus, ak by ste si dali jeden den jedenia hocicoho. teda nie ovocie a zelenina, ale naopak, pridat. a na dalsi den zase zdravy rezim. toto by vraj mohlo nakopnut metabolizmus. dokonca raz do tyzdna to niektori tak odporucaju pri chudnuti.

sloniatenko

no baby ja dnes:rano chleba syr maslo rajcina a mandarnka malicka.teraz tvaroh a asi kiwi potom asi zase chlebik syr obed zemiaky masko cibula maslo korenie trosku kecupu a asidve lyzickky majonezy.potom neviem a vecera asi omeletka a syr :) a pijem si bylinkovy cajik

sloniatenko

ahoj marijam tak zas bude posilka :) aky ides robit karfiol?
danka no u mna sa nic nepohlo mesiac a az po mesiaci mi vaha ukazala o 1,5kg menej vies tak skus cakat pojde to a kolko si to zatial schudla?lebo potom po dlchsej dobe byva bezne ze sa to zastavuje len cakaj danka tak jak ja zas mesiac :) ale potom to o to viac potesi :)

dana660xz

sloniatenko a koľko mi odporúčaš vydržať bez resetu? lebo v pondelok to bude 20dní čo sa nič nezmenilo. ja viem, že to robim asi dobre, ale nič na nedeje. tak neviem :/
no a cez víkend? v sobotu by som išla rada do fiťka odbehnúť nejaký ten kilometer (zatiaľ zvládnem 2,6km :D) + orbitrek a v nedeľu na jogu. a čo sa jedla týka, tak to teda vôbec ani len netuším. kúpila som si včera soju, tak to možno a karfiol zapekaný a šošovicu alebo fazuľu by som si dala, ale zatiaľ ešte nič konkrétne neviem.
dnes mam na obed spenatove lasagne, dufam, že budu suprove, teda ked sa cez ten sneh dostanem do restiky :D :D :D

marijam

Ahojte baby..ešte nieje odhrnuté..ale chystám sa neskôr ;-) asi až po obede..Dnes som kúpila vinočku...bože idem si dať..straaašne dlho som ju nemala :-) Potom sa pustím do varenia..Idem robiť paradajkovú polievku, a karfiol :-) a vy??

sloniatenko

ahoj danka to tvoje chudnutie chce len cas asi radsej pokracuj normalne :) joga?to by ma asi nebavilo :) a co budes cez vikend?baby co dnes jete?

kiki5599

dakujem už som spokojnejšia :) nebudem jesť veľa o tej tretej a budem sa vyhýbať tým menej zdravším jedlám :)

dana660xz

jejda kikki som si pomýlila s kaqou :D aj kaqa chodí do školy a má neskoro obed, prepáč kikki, že somsi vás zmýlila, ale máte podobné nicky :D ty viem, že ješ pravidelne, že sa ti to dá, takže si myslím, že to nebude vadiť keď budeš mať obedík o 15stej

dana660xz

ahojte kočky. ja som hovorila o tej joge na nivach a aj som to zistila, ale akosi som vam to tu zabudla napisať :( cvici sa to v kine nivy, je to sutazna ulica rezervacie.sancatanca.sk HATHA joga. podla mojho kolegu je uuužasná. ja som ešte nebola, lebo ja som z DNV a chodím do dúbravky.
sloniatenko jasné, že to má zmysel, robíš to dobre. mne sa to nejako zastavilo, chcelo by to reset. takže ak v pondelok nebude ani centimeter rozdiel, tak neviem. asi skúsim jeden deň taký očistný- len surová zelenina a ovocie. čo myslíte? naštartuje to chudnutie?
kaqa v tvojom jedení je najdležitejšie, aby si jedla pravidelne. každé tri hodinky. a potom môžeš mať aj obed o 15stej (sem-tam).
kikki dala si si veľmi pekný darček k narodeninám! :)
helus ty si ma inšpirovala k plávaniu, zvažujem, že budem chodiť pred prácou ráno plávať tak hodinku, keď to tebe tak dobre ide a prospieva =)
mirijam, tak čo , dnes je už odhrnuté? fitko máš dnes už za sebou ?
annika a nemávaš svalovicu po cvičení?

kiki5599

baby už som sa to tu asi raz pýtala...v utorok idem do školy a obed budem mať až o 15.00 skôr nemám možnosť...myslíte že schudnem keď budem mať obed tak neskoro? samozrejme iba polovičná porcia.