ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
taveny syr, aj v platkoch, ma od syru straaasne daleko
baby možem si dať na večer ako bielkovinu tavený syr ( ten v plátkoch ) + vývar a zelenina
ahojte baby,no helus tak kraasne tie boky a celkovo ze je ti lepsie a si kocka pekna :) gratulujem ti :) som na teba teda na nas hrda :)
kaqa ahoj tak pekne oddychuj :)
no ja vcera v pohode nic sladke ani slane len kofola je ale inak nica to som s mamou teda u nej :) ale dnes bla ta pizza taky trojuholnik htubsie cesto a vacsi a mozno este jeden bude ale sak raz ma to nezanije :) bola tam predsa i rajcina i paprika :) :) :)
Aojte baby tak peknú sobotu vám prajém :)
Akurát som dopratala najedla som sa puding sme mali tak som si dala kúsok do misky a teraz oddychujem.
U nás svieti slnko tak dúfajme že už bude čoraz pekne a pekne a hlavne aby už bolo teplučko.
:)
peknu sobotu vam prajem dievcata moje.No postavila som sa na vahu,a stale rovnako 61.3.Ale vobec mi to nevadi,ze nic neslo dole,ale je zo mna polovicka,ako kedysi.Viem,ze sa zdravo stravujem,aj boky krasne zisli,co ma stvalo cely zivot.Ked este pridam trochu viacej sportu,tak sa to hadam pohne dole.A keby nie,tak budem spokojna aj tak.Viem ze robim pre seba vela,a to je pre mna hlavne.Pomaly sa blizi 47 a mozem povedat,vyzeram lepsie ako ked som mala 30.Keby som este tam jedavala kazde 3 hodky,tak by sa to urcite rozbehlo,nieco poriesim,hlavne v praci je to problem.
baby môžem zajtra jesť toto?
ráno- jogurt vanilkový a jablko
obed- kapustnica
olovrant- americký šaláť (z rešt. ho mám ako prekvapko ale nechám si ho až na zajtra v jedálnom lístku písali zloženie- paradajka, paprika, uhorka, šalátovy lisť, kuracie mäso a zmes na šalát ( samizdá to trochu obshuje aj majonézu :(
večera tuniakový šalát mexiko( ešte som to nemala ale mama mi kúpila skúsim si to dať dúfam že mi to nijak na večer neuškodí)
baby dobrý jedálniček? či mám niečo vyhodiť z neho? zajtra bude pestrý celkom
ahojte baby moje :) marijam nechcela by som odhrnat tolko..
helus snad sa neprezerieme :) a papaj a zajttra sa hlas s vahou dobre sa tesim ze budes mat menej :)
danka a co ten tukomer? :)
kaqa ty to zvladnes
annika ako?baby drzte sa
Ahojte baby ja som dnes to ryzoto nemohla zjest,dala som si v praci 1 lyzicu,naplo ma a bolo dojedene,skoda surovin.A to co mam zamrazene,tak budem kombinovat so stavou z nejakeho masa,ked budem varit.To som bola uz hladna,a taketo je fakt o hubu.Uz ziadne vymysly,normalne jest,male porcie,a nie chujaciny vymyslat.A to zjem vsetko,nie som vyberava.Uajtra rano sa vazim,rifle su mi nejake volnejsie,aj gate v praci mi visia na zadku,budem si musiet prisit gombik dalej,aj ja to vidim,ze cm su dole,aj okolie si to vsimlo.Ja mam vikend pracovny,tak sa mi drzte,a ziadne prezieranie sa cez volne dni.
Tak baby ja som akurát dopiekla prekvapko pre môjho...a tvarohový koláč na zajtrajšie posedenie (otcova 50-tka ) 2 kokosové srdiečka som si dala..joj!! Tak mi to tu rozvoniava po celkom dome kokosom, že koniec..hneď by som sa do nich pustila :-)
Na večeru som si dala tanier paradajkovej polievky, a teraz môžem spokojne čakať polovičku :-) Baby krásny večer a hlavne víkend prajem :-) Držkajte sa mi :-)
Aojte baby tak dakujem za radi.
Už chcem aby mi skončili kramy veď len jem a jem a jem to je strašnééé :(
Cele dni som nervózna :( škole nervy doma aj priateľ :(
neviem všetko naraz :(
Niekedy uvažujem či vôbec (ešte) niečo schudnem :( Jaj :(Musím nabrať sily :(
Pekny piatkovy večer želám :)