ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
Nie zatiaľ (klop, klop) ma nechytila...Lebo tie chipsy si ani nedám..aj keby som mala hneď trojo rozbalených na stole :-D Nejedla som ani nejak pravidelne..klasika obed a večera okolo tej pol 6 :-)
Vôbec som si nedala...a ani si nedávam.. Aj s kamošmi keď idem posedieť tak si dám bieleho vínka..alebo minerálku keď už sa nejde piť :-D Jednoducho mi prestali chutiť:-)
Mám 172cm a 60 kíl takže tak akurát :-)
Prvé zmeny bolo vidieť tak po 4-5-tich mesiacoch, ale stoja za to ;-) A spávať som chodievala o 9-10 a aj o 11 keď sa podarilo :-) Keď už som cítila moc hlad..tak nejaké to ovocie, zelenina mi pomohli :-)
no a ked uz si nahodou das nieco nezdrave napr chipsy a povies si ze si das len trichu nestane sa ti ze ta chyti zravka a rozjes sa a dojes to cele?nebodaj si das dalsie?a jedla si nejak pravudelne?
a kedy bolo vidiet zmeny?a kedy si hchodila spay ze si zvladla po 18h nejest?ahoj maoam aj mna motivuje :) a vobec si si nedala malinovky?lebo to ja luubim :)
marijam, aku mas teraz vysku a vahu? motivujes ma :-)
Môj jedálniček? Nič extra :-) Ja som prestala jesť sladké a piť sladké vody, hranolky, také tie opekané zemiačiky priamo v oleji, majonézové šalátiky nekupujem, pečivo (rožky, žemličky) to vôbec..veď chlieb si mňamkový sama upečiem...inak som jedla všetko v menších porciách :-) No a po 6 už nič!! A to doslova nič som si nedala...Teraz je to už iné..sem tam si po tej 6-tej doprajem :-)
No a či ma to nedeprimovalo?? Zozačiatku aj hej..ale ako náhle bolo vidieť zmeny, a všimli si to aj ľudia okolo tak som bola celá natešená z toho :-)A nebola som nejak extra na sladké..Ja som zas bola na tie chipsy, kofola, a tieto slané prkotiny..ale dopriala som si aj sladkosť. A tie chipsy...aj dva balíčky za deň..:-/ Teraz mi to vôbec nechýba..odvykla som si :-)
Neprepadáva ma chuť na sladké...a keď už, a keď si dám..stane sa mi, že to ani nedojem..lebo po prvom, druhom súste mám dosť :-D
Ja som sa naučila skôr na sušené ovocie..:-)
a mozem sa opytat ako vyzeral tvoj jedalnicek ked si chudla?a ty si byvala zavisla na sladkom?uz niesi?nikdy ta to neprepadne a nezjes naraz aj 3tycinky?
to co si schudla je kraasne ale malo kto vydrzi tak dlho a pekne pomali chudnut.nedeprimovalo ta to ze chudnes len asi kilio za mesiac?lebo kym si videla rozdiel teda vysledky tak to trvalo.ale ako ja viem ze toto je spravne chydnutie ale proste je to na dlho a ludia i ja chcu hned vidiet vysledky i ked vieme ze to nejde :)
No mala som dosť pohybu..a aj v predchádzajúcej práci....:-) No vychádza to tak to kilečko na mesiac alebo tak..lenže boli aj dni keď to stálo..a potom naraz som zhodila, a tak..Myslím, že to bolo aj obdobím..medzi časom aj rozchodom, a tak ...ale teraz som spokojná a hlavne šťastná a zadaná :-) A teraz cez zimu mám toho pohybu mám toho pohybu menej tak sa snažím tiež trošku cvičiť..aj keď nechce sa mi nechceee...ale keď sa už premôžem tak sa poriadne vypotím ;-)
ale ty si mala pocas chudnutia asi vela pohybu vsak?a kolko mas vlastne teraz?cize mesacne si chudla take kilo?ja pohybu nemam moc v robote pocas dna stojim ale vacsinou na mieste len kusky sa posuvam :) a potom doma pri vareni upratovani a uz sa mi potom nic nechce ja som taka lenivka :) ale mam obdobia ked cvicim i kazdy den hodinu ale tie su tak raz za 3mesiace a vydrzia tak mesiac