Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Maoam

marijam, mas uzasnu vahu na tvoju vysku, wow, zhruba taky pomer chcem dosiahnut ja, mam 165cm a chcem tych 53kg, to by bolo tak akurat na stihlu postavu, ale nie chudu

marijam, z akej vahy si chudla a kolko ti to trvalo? dakujem ti za ochotu odpovedat mi :-)

sloniatenko

kolace?no ja zas tie plnkove lubim :) teraz nastastie ziadne a nechybaju mi :) ale mam rada:vianocku ta je sucha a chuti mi :) ,kakaovy zavin ale z obchodu nic moc :( ,potom doma robievam taky hrncekovy ale ten mi uz moc nechuti,aj babovku robim ale potrhat sa za nou nejdem aj ked je fakt velmi mnam,ale robim taky kolac s listkoveho cesta a ten teda luubim moc :) ale inak nemam nic take mozno ladkonka spic :) a zdrabe jedlo?no ja lubim maska na stave bez zahustovania a na troske olivoveho oleja :) nezdrave:rezne karfiol a cuketa smazene samozrejme :) a kapustu s maskom a knedlou ale to mavam tak raz za 3-5mesiacou i menej :) pouzivam obcas tmavy cukor ked nahodou pecem :) i muku sa obcas snazim day zdravsiu tmavu :) ,ten oliv olej,a niektore veci vobec nesolim ale niektore zas viac :) sa to asi vvrovna :) a slabost malinovky :( preco su akoze tie caje zle?ja viem ze v dnesnej dobe ani zelenina neni moc zdrava : ) ale co narobis :)

marijam

Zdravé jedlo?? Uuuuf teraz ani človek nevie čo je zdravé a čo nezdravé...:-/ napr. pijávam sypané zelené čaje..a mama mi povedala, že aby som si dala na chvíľku pauzu od nich, že aké je to nebezpečné. Takže ani neviem čo je zdravé a nezdravé...dosť používam olivový olej do jedla. Z nezdravých jedál asi tie vyprážané mám stále rada a aj si dám... No a koláče..tak ja sa priznám nemám rada také tie plnkové, a ani torty moc nemusím...ja som radšej za také suché..Často robievam z lineckého cesta ..tie zbožňujem..Cesto si sem tam aj dochutím, kokosom, orechmi a tak :-)

Ty máš aké najradšej??

sloniatenko

a ake jedlo zdrave a nezdrave mas najradsej?a kolac teda dezert?a ked robis nejake maso na stave zahustujes mukou ci nie?

marijam

Tak u mňa v kuchyni stále nájdeš strukoviny!! Bez toho moja kuchyňa nemôže existovať :-) Uvar si je vynikajúca :-)
Ja ryby mám veľmi rada ale kvôli alergii nemôžem..:-( Takže som ich prestala jesť..alebo aj keď veľmi máličko :-/

sloniatenko

ano taka husta polievka riadne zasyti urcite ju skusim lebo treba jest strukovinku a tej ja mam moooc malo adi raz za rok sosovicovu polievku :) a pritom mi chuti a vzdy si ju zsbudnem uvarit :) lubis ryby?ja vobec nie.

sloniatenko

mnamkova polievka tu urcite urobim :) ani ja nerobievam zasmasku je to uplne zbytocne uz ked ju vidim tak sa mi nepaci :)