Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Ale tak ja nie som za hádky..ako sa hovorí " sto ľudí, sto chutí" každý máme iný organizmus..každému inak trávy a spaľuje...ja tiež nejdem súdiť :-)
Samozrejme, že maruske i ja držím palce v chudnutí ;-)

Mne tie držky už len pri varení nie pekne voňajú :-(

sloniatenko

marijam varit?praveze vobec netusim. :( som zufala.neviem
este raz opakujem recepty ktore som sem pisala boli vsetky zdrave z knizkyo zdravrj a dietnej strave az na tu drozdovu natierku ta otial nebola ale je zdrava :)

sloniatenko

maruska ale vidis necitas vsetko a sudis..no nic ale kludne napis hoc kedy :) drzim ti palce.a kolko si uz schudla?
marijam drzkovu by som v zivote nezjedla :( :)

marijam

Nie žiadne pobúrenie...len píšem ako to je ;-) A hlavne čo si o tom ja myslím :-) Jem všetko čo mi chutí :-) Dokonca pekávam aj moravské koláče kde na kilo múky ide 3deci oleja :-D :-D A boli aj dni keď som si ten koláč dopriala o 8 hodine večer pri "mojom odolavaní"!! Ide o to, že som svoj organizmus tak povediac naštartovala pohybom, a pravidelnou stravou...takže myslím, že mi to neublíži :-)

No ale už keď sme pri tom daj nejaký dobrý recept..lebo neznamená keď si tu píšeme recepty na " nezdravé jedlá", že tie "zdravé" odmietame! :-D

TAK!! :-)

Sloniatenko a čo to ideš dnes variť?? :-)

maruska123

sloniatenko je pravda, ze necitam vsetky vase prispevky, priznavam, len sporadicky ale dobre, uz nic radsej nepisem, lebo vidim, ze to vo vas vyvolalo poburenie

drzim palce

sloniatenko

ano marijam dobre si to maruske napisala a ked uz tak tie recepty co som sem davala boli dietne z dietnej kucharky.a to ze si napiseme ze sme jedli kolac ci karfiol?no boze raz za cas!a jeme menej a celkovo zdravsie tak nevidim dovod preco nie

sloniatenko

ja viem ako by to malo byt ale kazdy si to prisposobuje podla seba nikto nechce byt otrokom jedenia teda chudnutia.si myslis ze ja ked chudnem stale jedavam smazene a podobne?keby si pozorne citala tak tam je ze som to mala teraz nie ze to jem kazdy den.a preco by francuzske nemohli byt zdrave?neviem.a kolko si uz schudla?sko dlho sa snazis?drzim palce

marijam

maruska..uhm ak môžem tak ja viem, že sú to nie zdravé jedlá, ale!!! Jem vyprážané, mastnejšie aj slaninu, klobásku, sem tam koláč..len tých sladkostí a sladkých vôd je úplne máličko, a aj napriek tomu sa mi podarilo zhodiť 25 kíl. Tak je to o tom sa neprejedať, ja nejem po 6 hodine večer, a viac sa hýbem, cvičím...všade kde môžem idem peši..A tieto recepty čo si tu píšeme..podľa mňa je to úplne normálne..ja osobne to nevarím každý deň...ale raz za čas tak to absolútne nevadí ;-)

sloniatenko..mne slepačia veľmi chutí :-) vlastne všetky polievky okrem držkovej ..tú nemusím ani len cítiť nieto ešte jesť.

maruska123

samozrejme vyhybam sa aj sladkostiam...urcite aj zhresim, nie som dokonala, ale fakt minimalne, napr raz za tyzden alebo tak...nepijem ziadne sladene napoje a take veci

fakt sa snazim..uz som sa dostala do takeho stadia, ze mi moje jedlo normalne ze chuti :) keby si dam nieco smazene, tak by mi bolo asi riadne zle, lebo zaludok si odvykol od mastneho..predtym som s tym nemala problem a teraz chvalabohu ano :)