Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

a to pseno sa ako pripravuje? :) este som ho nemala :) no viem si predstavit ale tak ides uz dalej a pojde to neboj 5kg neni az tak vela :)

Maoam

baby, ja som sa rozhodla, ze sa proste zatnem, to inak nepojde, salaty, bielkoviny, minimum sacharidov, proste musim to dat, ziadne vyhovorky, musim byt na seba tvrda, do jari to musi byt prec

Maoam

ach baby, vy ste teda mali vahy ako musky :-D

Annika: vitaj spät :-)
Sloniatenko: 52 bola tvoja najnizsia vaha? ty si taka vysoka ako ja, ja c hcem ist na 53, tak ale 52, wow to si musela vyzerat chuducko :-), pises, ze mas teraz 68? ja som mala najvyssiu vahu 69, bolo to hrozne, viem, ako sa citis, no do 52 by mi chybalo este celych 5kg, tak ale viem, ake tazke to bolo dostat sa zo 69 na 62-63, tie som drzala dlho, stale to bolo vela a tak som vlani od maja do novembra, cize za polroka dala dole 6kg a teraz stojim na 56-57 uz tri mesiace a viac sa nehne nic

nechyba mi do ciela vela, uz len tych povestnych 4...a tie nie a nie dat dole

sloniatenko

annika ked ja mam pocit ze to nejde ako ja viem ze to nebude za mesiac ale bojim sa ze to dlhodobo nevydrzim a zas prepadnem jedlu...

Annika1987

a co jedavam? no, veru posledny mesiac jedavam, co je prave najblizsie :D takze si to vobec nesledujem, boli vianoce, bola som chora, do toho sluzobne cesty a soferovanie, takze si vies predstavit tu skladbu jedla... nic, co by sa sem malo pisat :D ale uz som sa vyliecila a momentalne som doma, takze si mozem v klude nakupit to, co chcem. Bude to asi tak, ze na ranajky nejake ovsene vlocky alebo pseno s mliekom a nejakym ovocim a orieskami, na desiatu ovocie, na obed salaty bud cestovinovo-zeleninove alebo zelenina s masom, sem-tam aj nejaka priloha ako zemiaky alebo ryza, ale nie prilis casto, na olovrant mozno nieco podobne ako na obed, ibaze menej, potom cvicenie a po cviceni nejake rychle sacharidy, vzdy mam chut na ovocie, a na veceru tvaroh so zeleninou

Annika1987

sloniatenko, ale ty si o 6 cm vyssia odomna, to ja by som si mohla povedat, ze kde su tie casy, ked som videla 46 na vahe :))) na to, aby si mala 52 kg, musis mat najskor 65 - 64 - 63 - 62 atd :) a ved na tom uz pracujes, takze vsetko je tak, ako ma byt, a pekne pokracujeme :)

sloniatenko

a kde su ostatne chudnuce a pomocnice pri chudnuti?napriklad gretka,karcitka,chudnem23....atd?okamzite chydnut predsa ste to zas raz nevzdali vsak?tak ak to citate tak sa pridajte prosim.