Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Dievačatá ja svoje 85 kilové telo odfotené radšej nemám!! Ostala mi iba jedna fotka..Teraz sa mi už fotí lepšie omnoho lepšie...:-D

sloniatenko

no ja som naposledy cvicila asi pred 2-3mesiacmi ssom leniva :( a tiez som teraz dovecera v robote...no dik za tu pohanku a pseno :) ty mas rokov?

Annika1987

Maoam, ked som bola pubertacka, mala som raz 60 kg, lutujem, ze to nemam nafotene. To bolo zas moje maximum. A moje minimum 42 kg, ale to v case, kedy som mala strasne stresy, ked som 4 mesiace skoro nic nejedla. Pred dvomi rokmi.

Annika1987

tu pohanku ja som robila akurat tak, ze som ju uvarila, ono sa to vari nejak specialne. Tusim varis to kratko, potom to odstavis a potom to zabalis aj s pokrievkou do utierky a nechas este tak.

Annika1987

sloniatenko, ja mam permanentku na taebo, este 9 vstupov, tak zajtra konecne chcem ist (ak nebudem zas do vecera v robote). Len ma teraz strasne brusko boli, mam dostat menzes, necitim sa prave najlepsie. Alebo budem tehotna? No uvidime, ale nemam tie plany :)). Chodila som na taebo ale potom sa diali strasnostrasne veci v mojom sukromi, ktore mi nedovolili chodit niekam. A odvtedy som nebola. A mam dojem, ze uz som taka rozkysnuta, ze tam ani 5 minut neodcvicim... je to dost narocne cvicenie. A chystam sa tam uz asi mesiac, ale kvoli robote a chorobe som stale nebola.

Maoam

Annika, ja to tak robim, mam fotky so 69 (zivotne maximum), mam fotky so 62-63 a fotky s 59, potom s 57 a vidim zmeny, teraz mam fotky s 57 v spodnom pradle a vidim, ze mam co robit este :-(

Annika1987

inak ktora z vas sa skusala fotit v plavkach alebo v nejakom minimalistickom sportovom ubore? ja som to urobila dnes, aby som si pamatala, z coho som zacinala. A poviem vam, ze ked som tie fotky videla, najma tie zozadu, tak mam dvojnasobnu motivaciu cosi so sebou spravit :D. Vyskusajte aj vy, odporucam... A ked na vas pride slaba chvilka, tak sup k pocitacu fotky prezerat :D.