Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

annika presne tak :) :) :)
papricka dost toho bolo no co uz ja som si teraz dala polku smotanoveho jogurtu :( ja som z velkeho mesta :) a ty?

papricka29

ale baby ja som sa rozhodla ze pojdem na to drasticky....myslim tak ze ked budem hladna, nevadii,.....lebo ja inak nic nezredukujem, ked sa budem branit hladu (ano ja som sa dopisal brnaila hladu)

papricka29

my nemame vahu, otec po vianociach zahodil do kosa :D ....no medicinu studujem, .. neviem, ale co som mala lepsi pocit zo seba tak uz ho nemam, a kolko, mno vies co su tie baninky v cokolade ? tak tych som zozrala asi 10-15, proste dost (tie lidlove) ...no a potom jedny chippsy, a potom som otvorila kekse prave a zjedla som dva ale nejdem ich uz radsej jest .... proste si dam radsej spenat... ale vazne chcem so sebou nieco robit, len neviem, mna to bheanie bavilo,len potom nasnezilo.....a tym ze sneh stale je, resp. clupkanica..a skuska sa nepodarila tak sa asi mu zamerat na ten jedalnicek

sloniatenko

no ahoj papricka dlho si tu nebola ale no to mi je luto s tou skuskou :( a ako inac?a kolko bolo toho sladkeho priznaj sa :) a ty si uz co schudla?ja zatial neviem nevazila som sa radsej :)

papricka29

no ahojte :) ja sa musim zamerat na skusky cize moje behanie asi docasne skoncilo :( aj tak behat v tejto clupkanici sa neda, tak skusim schudnut aspon tym menej papanim, len dufam ze sa tie kg potom neprinavratia ....a vy ste ako pokrocili ? :) inac dnes mam extra sladky den,aj vcera, zas ma vyhodili zo skusky, tak som sa precokoladovala, ale to uz sa nemoze opakovat :X