ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
nie je to take pohladne ako zumba, ale pridavam aj ja videjko :)) mozno to niekoho oslovi
www.youtube.com
zacvicila som si vyborne, neprepinala som sa, ved na prvy raz sa netreba odrovnat :) nech ma to bavi... mam teraz dost svalovicu, ale nevadi. do utorka sa dam dokopy a pojdem zas :).
v tych hrozienkach je podla mna vela cukru, su aj na chut strasne sladke, prilis by som ich nejedla. radsej mozno susene jablka, ale susene doma.
dobre ranko,
marijam ja myslim ze obsahuju vela sacharidov preco sa pytas?
annika si si dobre zacvicila?
papricka biely chlebik nie ale tmavy papkaj :) no a ja takze vcera obed mama varila no a ona nejak dietne nevarieva :) ale tak toto bolo docela v pohode az na to ze neviem kolko oleja tam dala :) mala som zrmiaky chude bravcove masko to sa okoreni da do alobalu aj s olejom a cibulou rascou a pece a k tomu som mala trosku majonezy asi 1kopcovu lyzicku a trocha kecupu. :) no a asi 4-5soletiek no co uz.ale vecera bola lahka a suprova polievka zemiackova husta s mlieckom :) ako viem ze zemiaky su na vecer trosku menej vhpdne ale vzdy radsej si dat polievku takuto jak na veceru rezen,majonezovy salat,pizzu,maso..no nie :) A sladke nebolo :) co budete papat ?
caute baby, tak som sa prave vratila z taeba, teda prave... osprchovala som sa a papam veceru :)) ten cottage s nakrajanou rajcinou a uhorkou, je to mnaaaaam
a aky ste mali den dnes vy? dari sa? :)
Dnes večer ma čaká :-D
Aha no ja sa len pýtam :-)
potom boli este 2 viaczrne rozky (su v akcii v hypernove :D) a teraz tie cestoviny :)
no a mne ten polystyren chuti mno :) a nejak mi nevadi ze ma rovnake energeticke hodnoty ako normalny chlebik, len mi to prislo rozumnejsie vecer papat ako biely chlebik, ale tiez som citala ze ludia cakali od nich zazraky a nedockali sa :)
no a to susene ovocie, no ja by som len doma susene jablcka, alebo hrusky alebo slivky ked tak papala, ale neviem.... ako moc sacharidove su :)
Ahojte baby...dnes som kúsok behala po nete..a čítala som si rôzne články o sušenom ovocí...Obsahujú sušené hrozienka veľa veľa sacharidov???
ani mne biely jogurt nechuti.teda niecistt ale s lyzickou medu je uz lepsi a najlepsi je skuskami ovocia to je dobre :) ani ja moc cottage nemusim :(
tak ja tie polystyremy som jedavals pred niekolkymi rokmi vtedy som chcela schudnut lennejake 2kg a cpala som sa nimi i ked mi moc nechutili v presveceni ake to je super ale nakonec som sa docitala ze su rovnako enerveticky ako normalny tamavy chlieb a z neho sa viac najes z normalneho dokonca to ta
m i blo napisane ze normalny je vhodnejsi a tiez zdravy.ako nehovorim ze polydren neni zdravy ale..a mne sa uz zhnusil :( utekam na obedik :)