Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Annika1987

no ja som sa asi vcera vecer rozisla s priatelom, to len tak na okraj..
prave si varim tie celozrnne cestoviny. a urobila som si k nim toto:
nastruhala som salatovu uhorku ale nie na kolieska ale na take rezanceky, potom som nadrobno nakrajala rajcinu a papriku, do toho som zamiesala zvysok toho cottage cheesu co som vcera nedojedla na veceru, dosypala som tam bazalku a vyzera, ze by to mohlo aj chutit, mozno :)
dana660xz a ty co cvicis? a co vsetko robis preto, aby si schudla? co tvoja strava? nejake radikalne zmeny? :) vitam ta medzi nami a dufam, ze uz tu s nami zostanes a budeme sa delit o svoje uspechy :)

sloniatenko

ahoj danka a kolko chudnes?dakujeme :) je dobre ked mas niekoho s kym si o tom mozes pokecat :) nnapis blizsie

sloniatenko

baby je super ze sme tu takto spolu je to potom jednochusie vsak?a co budete varit cez sobotu nedelu?a program mate aky?ja vobec neviem.konecne piatok :) o chvilu koncim :) co jedavate ked vas prepadne hlad?myslim asi olivrant desiatu ci tak :) ake si kupujete tricka myslim velkost u mna furt vacsie...postupne:xs az s,m,l a dufam ze dalej uz nic :) inak vsmliste si ze v obchodoch uz nemaveju skoro nic pekne

dana660xz

Baby ste úplne super! ste moja inšpirácia! tiež chudnem, vzala som to útokom, čo sa cvičenia týka, dúfam, že moje odhodlanie ma neopustí :) držím vám palce

sloniatenko

no ved to malo byt prave pre nas trosku tazsie lebo inak si vzdy poviete ze som nemala abo sa mi nechcelo cvicit no a tajto keby ste nestihli hodite sem recepty co mal byt tuez trest takze by ste si hlavy pitrapili hladanim zdravych receptov alebo ich vymyslanim ved nemusite opisivat dali by ste to co mate v hlave.no nevadi teda.a co teda inac?

Annika1987

marijam, to sa necudujem, ze sa vsetci pytaju, aku dietu drzis. pretoze ludia nie su zvyknuti, ze niekto dokaze mat taku sebadisciplinu, ze sa dokaze tak zmenit a zacat zit zdravo. a ze to dokaze. to je skor vzacna vynimka

Annika1987

ja som za to, aby sme sa mali navzajom pod kontrolou, ktora cvici a ktora vynecha cvicenie, a budeme sa navzajom podporovat, aby sme cvicili... ale ja tie recepty nikdy ani neviem, ani nevarim podla ziadnych, ja vzdy co mi napadne, to hodim do pekaca a za par minut z toho nieco vzniknut musi :D

marijam

Dobre ránko sloniatenko :-) No neverili mi..každý sa pýta čo to za diéta..poraď a bľa bľa!!:-/ Aj ja som celkom hladná..dala som si teraz biely jogurt :-) No dievčatá ja sa k vám asi nepripojím...Mne sa nie vždy podarí cvičiť :-/ A ja varím kadejakú stravu kvôli babke..nie len takú lajt :-)