Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

ahojte baby :) no idem kuk co ste tu pokecali :) ja akurat ranajkujem chlebik a syr :) a co u vas ake ranajky?no a aj zeleninku k tomu dam :)

papricka29

annika tak hadam sa ti to podari, u mna prichadza do uvahy behanie az ked sneh roztopi, resp. ked bude sucha zima, lebo v clupkanici sa zle beha :)

Annika1987

poobede chcem ist cvicit, tak asi si dam aj to maso, nech mam dost energie, inak by mi mozno tiez stacila ta kremova polievka. Dakujem za rady :). A hlavne mi, prosim, drzte palce zajtra, nech sa mi podari ist cvicit, nech to stihnem a nech sa aj k tomu dokopem :).

marijam

Ja by som si dala aj tú Hrachovú..a potom už nič keby ma zasýtila :-) Ale ten vývar a kurací steak je fajn :-) Ja by som si k tomu nedala zemiaky ale namiesto toho by som si zeleniny viac popýtala :-)

papricka29

nikto nepovedal ze musis druhe dojest ani ja nikdy v restike nedojem, ale ta polievka nasyti resp. brusko naleje, cize ma svoje vyhody si ju dat :D

Annika1987

ak si dam aj polievku, nezjem ani polovicu druheho, ak si polievku nedam, tak polovicu zjem :D ja nie som prilis velky jedak, ja som len na sladke... takze ten steak, dobre :) ved zemiakov si vela dat nemusim...

Annika1987

co by ste si na mojom mieste z tohto vybrali?
A 0,33l Hrášková krémová so šunkou, krutóny 0,70
B 0,33l Slepačia so zeleninou a rezancami 0,70
1. 120g Kurací steak na "Živánsky spôsob" so zemiakmi 3,40
2. 200g Vyprážaný karfiol,zemiaky,tatárska omáčka 3,40
3. 120g Bravčový paprikáš, máslové halušky 3,40
4. 150g Pangas na másle, dusený hrášok,hranolky 4,50
5. 350g Špagety "Polo pomodoro ", syr, rucolla 3,20

papricka29

ano to som zahliadla a veru tu poznam :) ale ja mam vzdy z toho kasu takej nepovabnej farby tak ma to moc nelaka :)
tak ja to planujem na desiatu a neskoru vecer, nie len to papat :)

(lebo mne vlastne ani cisty biely jogurt nechuti , so mnou tazko :X )