Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

marijam no ty vies ze ja som to ratavala a uz nikdy nechcem...no snazim sa vecer tiez neprejest a jem hlavne tie polievky take hustejsie brokolicova zemiakova hrachova...atd.obcas chlebik kusok

dana660xz

mirijam takto som to robila: varecha.pravda.sk idem tam bryndza, ktorá síce nie je až taká zdravá, ale na obed si dovolím :) a ja som to robila bez tej slaniny, lebo ja nemôžem mäso zo zdravotných dôvodov.
som sa chcela ešte opýtať, ako často sa vážite, resp. meriate? ja som zatiaľ ešte nenabrala odvahu, možno až na konci januára. bojím sa, že by váha nič neukázala a ja by som stratila odhodlanie pokračovať...
a inak pohánku som jedla prvý krát, som poriadne ani nevedela, ako ju nájsť v obchode :D

Annika1987

na veceru napriklad ten cottage so zeleninou, alebo vajicka so zeleninou, ale kludne aj kusok grahamoveho alebo celozrnneho chleba so zeleninou alebo zeleninovy salat s kuracim masom alebo s nejakou rybou...

sloniatenko

danka a uz si nieco aj schudla?ja mam 165cm a 68,4kil :( mavala som 52-53 a k tomu sa chcem dostat.ja cottage zjem ale nemusim vieteco ja lybim?jemny tvaroh zmiesat spolu zo slnecnicou a papat dobrotka :) danka uz tu medzi nami zostan :)

marijam

A ozaj dievčatá ja som nikdy nejedávala, že večer vláknina alebo tak..veď viete. Chcem sa opýtať čo tak najčastejšie jedávate večer?? Lebo ja to čo na obed i na večer :-) Nikdy som si ani nesledovala denný prísun kj. Večer som sa hlavne snažila neprejsť a potom už nejesť po 6 hodine toť vše.
ďakujem :-)

marijam

Ahoj dievčatá čítam, že annika ty si sa rozišla s priateľom? :-( To je mi ľúto..aaa píšeš, že asi?? Veď to sa nejak urovná nie?
či? Dnes som si v obchode pozerala cotagge..a nemali to..chcela som to skúsiť s cestovinami alebo tak nejak..viem, že mi to nechutila...ale keby som to nejak dochutila tak možno by to šlo..:-)

Dana teba vítame medzi nami dievčatami :-) Rady pomôžeme a poradíme..:-)
A čo ideme v sobotu a nedeľu variť..tak to ja vôbec netuším...:-/ Zajtra si urobím asi nejaké cestoviny :-) a v nedeľu neviem..nejaké mäso kuracie na prírodno...možno s cesnakovou omáčkou ;-)

dana660xz

Ďakujem veľmi pekne dievčence :)

Annika1987: držím palec, aby si to zvládla!

No ja mám 163 cm 60 kil. tričká ma 36 nohavice 38, a teraz asi aj 40tky.Chcem späť svojich 50 kil, ktore som mala pred rokom a pol (vtedy som nastúpila do práce a odvtedy len sedím za počítačom)
klasicky od 1.1 chudnem.
vzala som to útokom: na www.lucy.cz sa snažím robiť si jedálničky, aby som mala denne cca 5-6 tis. kj a pritom dostatok bielkovin tukova a sacharidov. chodím cvičiť každý deň.
Pondelok, streda piatok = vacushape 30 min - som bola donútená kamarátkou kúpiť si permanentku :)
utorok a štvrtok - taká easy kalanetika (kúsok od roboty to mám )
sobota- posilka s priateľom, ale to som tam len na bežiacom páse (kráčam) a ešte nejaké stroje čo akože korčuľujem. to max 1 hodinku.
nedeľa - jóga.
jem 5x denne napíšem vám napríklad dnešok:
R: chlieb + syr karička
D: jablko ovsené vločky, mlieko
O: plnená paprika pohánkou + kapustový šalát
Ol: acidko + chlieb wasa 3 kúsky
V: parenica, rajčina, paprika

snažím sa hlavne obed a večeru dať nejako podľa delenej stravy. a večer bielkoviny.
keď ma prepadne hlad, tak si dám vlákninu a čakám, ak to neprestáva mám musli tycinky po ruke, ale 90% zaberá vláknina.

No a na víkend sa chystám urobiť niečo s baklažánom. asi cestoviny s baklažánom a nejakou rajčinovou omáčkou... na večeru asi mozzarellu alebo cottage.
tiež sa chystám na danubia gastro nmožno tam sa niečím inšpirujem :)

teším sa na vaše nápady a recepty :)

sloniatenko

no to ti nezavidim..a mozem sa spytat aspon tak okrajovo kde bola chyba nemusis konkretne. nieco take je hrozne teda ked ti na nom fakt zalezalo :(