Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Annika1987

marijam, uz dva dni po sebe som ranajkovala pseno uvarene s mliekom, dnes dokonca bez prichute, a uz v tejto chvili sa tesim na zajtra rano, ze si to uvarim zas :DD ak si taky ovsenovlockovy a pohankovy typ, tak to ti asi bude chutit rovnako

Annika1987

marijam, alebo nejaku zapekanu zeleninu so syrom, co ja viem :) ak chces teplu veceru (hod do truby sacok mrazenej zeleniny a polej struhanym syrom a vajcom s mliekom - mala by byt smotana, ale neviem, ci je prilis dietna)
ja som v lete na obed robila plnenu cuketu, tu plnku som robila z psena a mleteho masa, takze to bolo tak lahke jedlo, ze jedna velka cuketa (sama voda :D) by bola na veceru akurat... len je tam to pseno, no...

marijam

Dana ja už mám chudnutie úspešne za sebou..takže teraz už len si nechám poradiť od dievčat čo a ako :-)
Tú plnenú papriku rozhodne skúsim..vyzerá to vynikajúco!! :-) Možno skúsim aj hneď na nedeľu ;-)

dana660xz

baby a koľko sa vám už podarilo? a sloniatenko 165 cm a 52? to je cieľ, taký ako ja mám :) 163 a 50.
ja dúfam, že mne pomôže hlavne to cvičenie, lebo po všelijakých diétach, čo som schudla som pribral + nejaké to kilčo navyše. jedine čo ma nakoplo, som bola u doktorky a tá ma premerala, prevážila, preskenovala od hlavy až po päty a povedala mi, že mám mooooc tukov a málo svalovej hmoty- schudla som dietou bez cvicenia- chudli svaly. a potom som pribrala späť tuky. ja mám percento tukov 34% a mala by som mať vraj do 20% tak mi doktorka povedala. ani neviem, či je to pravda, ale sadla mám dosť :D

dana660xz

ja som si to počítala a vážila presne prvý týždeň, potom sa mi chcelo už len tak raz za dva dni a teraz už len tak dva razy do týždňa. to ja len, aby som mala predstavu ako a hlavne koľko jesť.
inak na večeru samé syry, cottage, niekedy vajco, praženicu, alebo keď nič iné doma nie je, tak aj chlebík. a čo sa tej vlákniny týka, to nejem namiesto jedla, ale iba ak ma prepadne bezdôvodný hlad :) alebo keď prídem domov o desiatej a som tak trochu hladná, že by som išla do chladničky kuknúť. radšej si dám toto a idem spať :D