Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

dana660xz

no ja som jedla v sobotu a budem aj dnes (nedokážem navariť len jednu porciu a môj priateľ je čistý mäsožravec, takže to ostáva všetko mne ) cestoviny s ogrilovaným baklažánom a rajčinovou omáčkou.
Včera som mala na večeru dusenú zeleninu- že aké mňamky?:) ALE o 11 večer som zhrešila a dala som si riadok čokoládky. bola super a stála za to :-))))
nedeľu mám takú voľnejšiu vždy- dnes som mala na raňajky krupicovú kašu :) si tak hovorím, že všade píšu, že treba sem-tam aj zhrešiť, aby si telo nezvyklo, tak raz do týždňa si doprajem sladké, hoci tento týždeň aj dva krát mi to vyšlo.

Ale vôbec neviem, čo budem jesť od pondelka, dochádzajú mi nápady. Nemáte nápad na nejaké nemäsové jedlo?

sloniatenko, ja sa odvážim 31.1 a potom sem napíšem výsledky. uvidíme, čo sa podarilo .

držím všetkým palce !

sloniatenko

ahojte baby no ja som v piatok jedla na obed:kare dva mensie kusky osmazene na oleji a vysusene servitkou a k tomu uvarene neosolene zemiaky a rajcinku a uhirkovy salatik :) vecera polievka.a vcera obed:masko kare osmazene s cibulkou na olivovom oleji k tomu koreniny zaliat dusit potom pridat uvarene vajcia potom horcicu a k tomu ryzu uvarenu bez oleja so stipkou soli,potom mndarinky,polka kinder vajca :( a vecera cuketova polievka a dva platky syra.
danka este som sa nevazila tak neviem lebo sa tiez bojim :)

Annika1987

tak ako? :) dalsi uspesny zdravy den za nami? stravovali ste sa podla svojich planov a bol aj nejaky pohyb? moja strava je v poriadku, ale dnes som cely den lezala v posteli a od rana do vecera pozerala filmy... hm... ale aspon som nemusela mysliet

papricka29

:) inac nejak podobne to aj praktizujem, a vsobecne po polnoci uz nejedavam.. leno okolo tej 8si vzdy nacistim ovocie :) (vdaka za nazor :) )

xdanielax

papricka, este mi napada, ze ty to mas vlastne cele posunute, tym ze chodievas tak neskoro spat, neviem ci to mas uplne kazdy den.ale predpokladam, ze v tom pripade aj neskor vstavas nez bezne. tak si to nejak odpocitaj, ze ked ja viem ze po 13.00 (ked obedujem) budem hore zhruba este 9 hodin, ktore uz nejem sacharidy, tak si to aj ty tak nastav, aby si tych 8-10hodin (samozrejme orientacne cislo, nie vzdy sa mi podari zalahnut v rovnakom case) tie sacharidy nejedla. Nic rozumnejsie mi nenapada :)

xdanielax

:-)) ja verim, ze to moze byt sok. Raz to hovorila aj jedna pani doktorka v TV, ze clovek by mal odvykat postupne. Ale zase..ja myslim, ze na kazdeho funguje nieco ine. Kazda sme ina. Napriklad, aj s cigaretami som sekla zo dna na den.
Annika - inac to s tym nabehom na cukrovku je zaujimave! Ale tak to je zase ten nas mudry organizmus, on vie ze este musi par rokov fungovat, tak sa brani jak vie :)

a tesim sa, ze nedrzite ziadne blaznive diety.

papricka - s tym jedlom poobede. No co ti poviem, niekedy aj ja siahnem po ovoci, lebo je to rychle a hotovo, ved pozname.
Ale clovek by mal jest uz len zeleninu plus bielkoviny. Predpokladam, ze viete, kde su bielkoviny a kde sacharidy ..takze tak :)
Tak pekny vikend prajem!

papricka29

no ked je clovek denne zvyknuty papat cokoladu a do kavy dat tri lyzicky cukru ver ze sok zazije :D :) to len tak na okraj :)

inak prajem pekny vikendik :)

ja sa musim veeeela ucit, ale na cokoladu nesiahnem ! :D :)

inac a co sa tyka toho ovocia doobeda podobne verim ze urcite mas pravdu, len si zober co clovek potom moze jest po takej 17tej ( ked chodim spat o 4-5tej rano?)

Annika1987

danielka, som rada, ze si zavitala aj do nasej temy, myslim, ze vies toho dost o vyzive a cviceni :). ja som len napisala svoju skusenost, ktora sa mi fakt stala, s tym cukrom a nabehom na cukrovku. mozno som vtedy nejedla ani ovocie, ale to uz si nepamatam.
my sa tu snazime schudnut, ale nedietujeme. snazime sa jest zdravo a sportovat.

xdanielax

baby, nechcem aby ste to brali, ze vam tu mudrujem, ale cukor nie su len tie sladke veci, ktore su vymenovane o prispevok nizsie. Cukor je aj vsetko ovocie, vsetky prilohy k jedlam, cukor je v mlieku, jogurte (aj v bielom, i ked menej) ..cukor je vsade .-) Telo rozhodne nezazije sok, ked prestanem sladit kavu, alebo celkovo jest rafinovany cukor (tu bielu krystalikovu vec)
Davajte na to pozor, ovocie by sa v diete nemalo vobec jest poobede/vecer, lebo cukry sa menia na tuky, uz ich nemate kedy spalit. Priznam sa, neviem ci dietujete, alebo len udrziavate - ak udrziavate, samozrejme to je uz trochu ine zase.
No.. kazdopadne, vela stastia .-)