Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

Annika1987

papricka, nenakupila som si nic na obed, tak som musela iba to, co spajza dala :D dost chudobny obed dnes, ale zajtra pojdem zase na normalny obed do restauracie, takze dnes to az tak nevadi, beztak fyzicka aktivita skoro ziadna... urobila som si iba pohanku na sposob ryze tak, ze som uvarila pohanku, na panvici som oprazila nadrobno nakrajanu cibulu zmiesanu s kari korenim, hodila som tu pohanku na to, trosku soli a je hotovo. chuti to vynikajuco, ale ak by som na takomto obede mala fungovat cez tyzden, nestacilo by mi to. len ako vravim, nekupila som si ziadne suroviny na varenie...

papricka29

annika jaaaj, moj cm nema dieliky na mm :D len vidno ze to je v inom chlieviku ako dany centimeter :D no ja si myslim ze ten kruh ucelny bude, teda moje brucho vravi ze ucelny je :D neviem ale co vsetko posilujes, ale ked pri cviceni resp. toceni stiahnes zadok, tak urcite aj ten :D musim to vygooglit :) ...ale brusko urcite ...a ja brusko nemam, teda mam aj nemam, tzn. je sice ploche ale nie je pekne vytvarovane ale take ... neviem ako to nazvat cize tento kruh je iste vhodny :) a je to ticha zalezitost cize fakt sa to da pri telke :) a ucenie ide pomalicky resp. opakovanie, ale snazim sa no :)

co dobreho mas na obed ? :)

Annika1987

papricka, ten kruh mam aj ja, myslis, ze sa oplati na tom tocit? co vsetko tym vlastne posilujes? a ako ucinne?
co ja viem, mna potesi kazdy milimeter, tak asi preto sa meriam v tyzdennych intervaloch :D vies, fakt sa snazim jest bez prehreskov a mam v plane aj vydrzat s cvicenim, tak ocakavam, ze raz za tyzden sa aspon nejaky ten milimeter bude dat vypozorovat :))

papricka29

a ozaj annika, nemyslim ze tyzdnove intervaly na meranie su dostatocne, ja som zvolilala az mesacne :)

a sloniatenko, polka kinderka nie je az taky prehresok :))

papricka29

tak mne sa podarilo nezhresit, aj pohyb zasa pribuda, hlavne pre to ze ma nehorazne boli chrbat ked len sedim nad knihami, takze mi dobre padne ist sa prebehnut, a doma v pivnici som objavila ten kruh na tocenie ? ze sa to polozi na zem a do stran sa toci, a celkom sranda to je, som si kukla televizne noviny a pri tom som sa tocila :D len ma rano paradne boleli sikme brusne svaly,ale to je dobre :)

dana : noo napady co varit nemasove ? kedze cestoviny mas teraz, taaaaak rozkove gulky s uhorkovym salatom ? alebo nejaky salatik len ? alebo ryzu s ovocim, .....aaalebo privarok ? alebo mne chuti baklazan na panvici osmazeny rsp. len taky trochu ohriaty a zmaknuty lebo moc oleja tam nejde ....a to aj patizoon aj cukina :) alebo brokolica na pare mi chuti ... neviem veru ci som ti pomohla ..

Annika1987

babulky, ani ja sa nevazim, kedze nemam doma vahu. ale ked sa na seba pozriem do zrkadla, uz nevidim take to nafuknute prepchate brucho :D lebo si davam pozor na to, aby som sa neprejedala. aj vdaka tomu mam zo seba lepsi pocit a som si ista tym, co robim. a to je dobre. ja sa budem potom merat cm, ci som schudla, asi raz za tyzden. takze vo stvrtok rano by som sa odfotila aj odmerala :).

dana660xz

Annika1987 niekedy je nemyslieť to najlepšie, čo môžeš pre seba urobiť.

držím ti veľmi palce, aby to dopadlo tak, ako ty sama chceš :*)