ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)
Kto bude chudnut so mnou?
tak si sa zabavila :) ja som bola brodit sa v snehu ale to som uz vcera pisala :) ja neviem kedy bude vhodne sa odvazit vies aby ma nepreslamotivacia za mesiac dva ...?
dakujem, idem skusit ten steak :))
dana660xz, neviem, aku ryzu by som si na tvojom mieste dala... ta biela mi pripada ako lahsie "prejditelna" zaludkom :)) ale neviem, preco mi tak pripada, tak som ti asi velmi neporadila :)
marijam, ja mam vahu len u otca, ktory zije v inom meste ako ja, takze nastastie nemam problem s castym vazenim, ale keby som vahu mala doma, tak som odvazena urcite kazdy den :)) takto sa iba meriam :)) vo stvrtok napisem, ci som ubrala na obvode alebo nie po tyzdni
tak si sa zabavila :) ja som bola brodit sa v snehu ale to som uz vcera pisala :) ja neviem kedy bude vhodne sa odvazit vies aby ma nepreslamotivacia za mesiac dva ...?
Hej sloniatenko tancovačka bola výborná :-)
eahoj danka naturalna nedrazdi zaludok.marijam takze na tancovacke dobre bolo?annika dobre sa naobeduj
marijam takze n
ahoj annika ja by som si dala kuraci steak a cesnacku :)
sloniatenko ja som sa nevážila vôbec nemala som váhu...teraz som dostala..tak nič len na nej stojím...musím ocovi povedať nech mi ju schová..:-/
Annika ja neviem čo by som si z toho vybrala...asi len slepačiu polievku, a ten kurací steak a k tomu len ryžu bez omáčky :-)
ahojte baby:)
Annika1987: tvoj obed, no ja nemäso by som si dal cesnakovú a ten granatiersky, ale zdravišia je určite slepačia polievka a z mäska by som odporučila 1 alebo 2 (a snažila by som sa nejesť moc prílohy)
ja som dnes na suchároch, lebo som včera vypila nejakú divnú hrdzavú vodu , tak som sa včera neplánovane prečistila :/ (nerozumiem bulimičkám, ako toto môžu robiť dobrovoľne...)
zajtra plánujem dať si ryžu s mrkvou. myslíte, že si mám dať natural,a lebo bielu? tá natural nedráždi moc žalúdok?
dakujem :) a prajem veľa síl do nového týždňa
prosiiiiim, poradite mi, co z toho, co som sem nizsie nakopirovala, by ste si na mojom mieste vybrali na obed...?
marijam ked si chudla ako casto si sa vazila?