Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Ja som od malička na dedine..a mne je tu dobre..do mesta by som nešla..:-) Na samotu...pretože nám sa to páči..:-) Mať domček i keď malý...veľkú záhradu..a tam proste psy, mačky, ovce všetko proste :-) A najbližšieho suseda aspoň kilometer ďaleko :-)

sloniatenko

marijam ohladom toho mojho chudnutia sme sa nerozumell :) ja som zacala chudnut pred vianocam a schudla som kilo ktorre som nabrala potom pspat ale po sviatkich som naplno zacala teda tusim 11-12.1.012 :)

sloniatenko

ano bolo tam kraasne :) na samotu a preco?ja som dieta mesta :) :) ale tiez rozmyslame nad domom ale nie samotou :)

marijam

Terchovej?? Juuuj tam je krásne..:-) My s priateľom chceme odísť bývať do Zázrivej..niekam na samotu :-) Hlavne ďaleko od mesta :-)

sloniatenko

annika samozrejme ze to nevadi som naopak moc rada ze si vsetko piseme :)
marijam boli sme v terchovej,vratnej a bola tam kooopa snehu :)
a preco by ma mala prejst motivacia?no lebosa bojim ze ked mi nic neukaze ze ma to odhodlanie prejde aj ked viem ze to chce cas.no zacala som nejak 11-12neviem teraz presne a vtedy som mala tusim 68,4kga je pravda ze sa citim menej nafuknuta a celkovo tak lachsie tak to snad pojde :) ale dnes som nevydrzala a na tu vahu sa postavila a ukazala 68,3ja viem ze treba cas.a vecerat budete co baby?

marijam

Annika...veď nato je tu tá téma :-) Aby sme si medzi sebou aj pomohli a poradili :-) Čo sa tohto týka no nie? ;-)

Annika1987

tak bol steak s omackou a trosku som odjedla aj z ryze, najedla som sa tak akurat, ani privela, ale zas ani malo, dakujem za radu :)) dufam, ze vam nevadi, ze tu tak opisujem pomaly kazdy krok, co spravim :)) ale ved len co sa jedla tyka... alebo sportu

marijam

Presne Annika nemá prečo :-) I keď neschudneš hneď..tak aspoň ( ako tu jedna z vás písala, že nemá nafúknuté brucho keď sa pozrie do zrkadla ) Ak máš taký podobný pocit..tak to je tiež super ;-) To ostatné príde ;-) Len sa netreba vzdávať :-)
Ja pijávam zázvorový čaj z čerstvého zázvoru..ten je dobrý na trávenie a na imunitu...a už dlho som nemala problém z nadúvaním alebo nafúknutým bruchom...iba keď mám pár dní pred svojimi dňami :-)

marijam

sloniatenko a kde si bola?? U nás túto noc znova načapalo 15cm snehu :-) A ty si začala s tým chudnutím toho 12.12.2011?? V ten deň si sa mala odvážiť...a myslím, že po mesiaci sa môžeš postaviť na váhu..:-) A hlavne ak sa ručička na váhe nepohla tak nieže Ťa to úplne odradí..nieže s tým tresneš :-)

Inak aj ja by som sa mohla odmerať..nebolo by naškodu vedieť aké mám miery :-) Len zas ja nemám krajčírsky meter tým to ide naj nie? :-D