Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

dobre ranko :) baby tak ja som sa dnes odvazila a vaha mi namiesto 68,4 ukazala 67,7 :) :) :) a dnes som sa 1krat zmerala tak uvidime tak o par tyzdnov ze co :)

sloniatenko

ahoj danka no ja robievam takuto:sosovicu samozrejme jeden den nechat namocenu.na dalsi den umyjeme a dame vodu tak aby bola zakryta ponorena avarime kym ne zacne vret chvilku nechame zovret potom odstavime vodu zlejeme a dame novu vodu asi tak isto a dame varit pridame vela mlieka (podla mnozstva a chuti aby bila mnam)alebo namiesto mlieka smotanu vtedy je lepsia alebo i mlieko i smotanu a dame asi 4-6cesnakov kuse.varime nechame zovret a potom je hotova da sa jest len tak. alebo s octom.to je moj recept a je super ale kazdy robieva inaksiu :)

dana660xz

ahojte baby :)
viktoria, ja mám takú jazvičku cez chrbticu a keď robím brušáky, nie je moc prijemne, a jedine čo mne pomáha je, že cvičím s 2 podložkami. všetci na mňa síce kukajú, že prečo mám dve, ale tak mám v paži :)
keby si natrafila na nejakú hrubšiu, daj info prosím aj mne.
ktosi tu písal, že jedáva šošovicovú polievku. vie mi dať niekto presný recept? ja ju milujem a neviem ju nikdy dobre uvariť, lebo moja mama má také mierky ako trocha, tak akurát, a pod. a moja polievka nikdy nechutí tak ako od nej :)

papricka29

annika ale ano samozrejme, len vies ja ocakavam ze to pojde rychlo, vies lusknutim prsta a veruze nejde :D a ja som sa nikdy nejakeho cieleneho chudnutia nezucastnila :) ale toto co napisala sloniatenko ma nehorazne motivovalo + to ze okolie povedalo ze som kusok pribrala :)

papricka29

babulky ja som v strasnom strese, zo skusky, stvrtok mam, nestiham podla planu, posuvat uz nemozem, chjoo....neviem co skor ....a normalne ma napina ked myslim na ten den :((

Annika1987

Viktoria, neviem ti poradit, mozno niekto iny... ?
papricka, ja by som sa merania nebala, ved aj samotny zdravsi zivotny styl je velke plus, necitis sa lepsie? a tie cm skor ci neskor dole polezu :)
idem zajtra opat cvicit, uz teraz sa tesim :)

sloniatenko

paprucka neboj urcite ti to meranie dibre dopadne :)
marijam tu varechu teda kuknem :)
ja som mala este rozok k tomu asi pol vajca natvrdo zelenina a oliv olej.no a este bude vecera :) kedze cgodim z prace teraz az vecer tak bude este ta vecera :)

Viktoria 3

Prosba!!!
Držím palce s chudnutím....
Dúfam, že mi pomôžete. Máte isto väčšie skúsenosti z cvičením. Potrebujem kúpiť kvalitnú podložku na cvičenie, s dostatočnou hrúbkou, pretože mám hlúpo tvarovanú chrbticu v driekovej časti. Všetko ma tlačí. Na nete je toho veľa, nemôžem kupovať a vracať dookola. Potrebujem mäkšiu a čo najhrubšiu.
PROSÍM POMOŽTE... Ďakujem.