Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

sloniatenko

annika asi zjedla ale este si dam graham roztek a vecer este daco bude.za to vcera vecer boli placky...ked ja sidam polievku a jaksi uz nemam na ine chut bo si jej dam vrla :) idem si dat ten. riztek
marijam tak to ti fakt neporadim :(

Annika1987

baby, a este mam otazku - co by ste jedli, ak by ste museli soferovat dlhsie trasy (cca. 300 km) a nemate prilis vela casu na prestavky. najlepsie nieco, co sa da zjest pri soferovani. naposledy som jedla musli tycinku, ale viem, ze co sa tyka zdravej vyzivy, je to kentus. alebo na tu cestu autom sa to hodi? mne to vtedy dodalo velmi rychlo energiu, co mi celkom vyhovovalo...

sloniatenko

ja si mozno zas dam sosovicovu polievku :) :) a zajtrazas daaku uvarim :) mozno karfiolovu :) o kolko si zmensila velkost oblecenia?

Annika1987

sloniatenko, nezjedla si dnes toho nejak prilis malo?... sa mi tak zda, lebo medzi ranajkami a obedom nic, na obed iba polievku, olovrant iba mandarinky a jogurt... idem napisat, co som pojedla ja, mozno sa tiez prekvapim, ze malo :D
ranajky pseno varene s mliekom :D klasika
desiata jablko (viem, ze tu by toho mohlo byt viac...)
obed kuraci steak s dubakovou omackou a ryzou
olovrant dva platky grahamoveho chleba s maslom a paprikou (snad nevadia tie sacharidy...)
na veceru planujem dojest cottage cheese so zeleninou

marijam

Len dnes ma celý deň záha páli..:-( aj čaj si tu popíjam..a až ma tak hnusne páli :-( Čo je nato dobré??

marijam

neviem čo budem večerať :-) Niečo bielkovinové skúsim..vajíčka so zeleninkou a syrom alebo čo :-)
A zajtra neviem..Ostala mi kaša tak z nej urobím šúľance a tie s niečim :-) polievočku nejakú zeleninkovú by som si dala :-)