Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kto bude chudnut so mnou?

Príspevok v téme: Kto bude chudnut so mnou?
sloniatenko

ahojte vsetci.ja mam 165cm\\66-67kil.pribrala som za vyse2rokov asi 14kil.a 5kil z toho lenza kratucku dobu :( pred pribratim som vahu nemusela vobec riesit.bola som chuda a jedla so hocikedy a neobmedzovala som sa.a pptom som zacala priberata co je horsie v poslednom case uz dost dlhom stale jem sladke denne i niekolko kusov.a pritom to len zhltnem nic z toho nemam.som uz zifala.bud furt chudnem:bud zdravo ze jem 5x za den a furt myslim co jem aleno myslim na diety.ale proste kvoli tomu neustalemu premyslaniu za kazdy kusyik jedla som si tym znicila nervy...furt premyslat co zjem je na nervy len sa atresovat potom to asi neni moc zdrave..takze som sa rozhodla s tym skoncit a nemyslet furt na to co moze
m a cone ale jest lachsie jedla ale nie sa stresovat ked si dam obcas rezen ci cokoladku alebo tak..proste chcem si zacvicit aspon 2x do tyzdna a jest menej tucne jedla a vecer odost lachsie jedla a vedet ze sa snazim ale nie za cenu nervov rafsej takto pomali a kludne a nie hned ze nesmie
m nic take a take a vtedy a vtedy atd...proste nechcem dopadnut jak bulimicka abo take daco lebo to stravovanie zevraj zdrave myslim to 5x za den nedovoli ani ovocie hoci krdy ani nic aj semiacka presne odvazene i jogurt len biely a presne mnozstvo.presne furt ratat kj b s t a to je zivot?nie to je trapenie!tak podme do toho spolu a pomalsie ale bez nervov a bez ratania kazdeho susta.idete?cakam na vas ja zacinsm od zajtra pridaj sa i ty! :)

marijam

Annika ja mám 23 :-) čo idete dnes variť?? :-) Ja som si rozmyslela zeleninovú polievku a šúľance...len neviem či na sladko ich urobím alebo na slano s kyslou kapustou :-)

sloniatenko

annika aj ja by som si dala ten rezen s broskynou a polievku slepsciu nelubim tak tu sosovicovu ale bez parku :) annika a ty mas kolko rokov?no a ja tu moju sosovicovu polievku jem i vecer :)
no centi
metre som si merala az dnes takze neviem ci sa to nejak zmenilo lebo na zaciatku som sa nemerala.dakujem vam baby za gratulaciu :) a ci som spokojna?som lebo to ide pekne pomalicky a nie zbytocne rychlo :) takze je to super :)

Annika1987

ah, to je ako zakon schvalnosti, dnes, ked idem cvicit a chcem si dat vydatnejsi obed nech mam dost energie, oni zaradia do menu zeleninovy salat s kuracim masom! ale asi si dam dnes ten kuraci rezen, verim tomu, ze to nebude vyprazane ale zapekane so syrom a broskynou

A 0,33l Šošovicová na paprike s párkom 0,70
B 0,33l Slepačia s pečeňovými haluškami 0,70
1. 120g Pik.hydinové soté ,zemiaková placka, syr 3,40
2. 120g Kurací rezeň "Paríž" plnený s broskyňou, ryža 3,40
3. 250g Šalát.tanier s kur.mäsom,niva dresing, pizza štangľa 3,40
4. 120g Fazuľový prívarok,udené mäso, chrum.cibuľka, 2 ks chlieb 3,40
5. 200g Frikadelky v paradajkovej omáčke, knedľa 3,20
6. 250g Dukátové buchtičky, vanilkový puding 3,20

Annika1987

sloniatenko, gratulujem k vahe :) a na tych cm to ako vyzera? nechces napisat miery? cakala si cca takto alebo je to lepsie/horsie ako si si myslela?

Annika1987

marijam, a ja najstarsia :D no to som dopadla, ani sa na to necitim :D
ty mas kolko rokov, marijam? :)
a sosovicu si asi spravim koncom tyzdna podla tohto vasho receptu, vyzera to dobre. kedy ju mozem jest okrem obedu? je to vhodne na veceru? ked je to strukovina, ide tam mlieko a cesnak... co poviete?

marijam

Dobré ránko baby :-) sloniatenko gratulujem Ti najlepšie je vážiť sa ráno..vtedy ukazuje tvoju ozajstnú váhu..keď ešte nie si najedená ani nič :-)

Kukám dievčatá, že som tu najmladšia medzi vami :-)

dana660xz

joj aj som zabudla, lebo som už nebola včera na nete a ráno som si ho zapla a toľko príspevkov čo tu bolo :) pekne sa rozbehla táto diskusia, že ani nestíham čítať:)
ja mám tiež 25 :)